ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Όλα όσα έγιναν και ισχύουν για τον Ντάλσιο

Πολύ σημαντικές αποκαλύψεις για την περίπτωση του Ντάλσιο, ο οποίος για πολλούς είναι ο πλέον πολύτιμος πάικτης για τον ΑΠΟΕΛ, έκανε ο πρόεδρος Πρόδρομος Πετρίδης στο PRO-SHOW Podcast. Μιλώντας προχθές (20/2), στους Ανδρέα Πογιατζή και Πανίκο Χατζηλιασή ο διοικητικός ηγέτης των γαλαζοκιτρίνων αποκάλυψε τα ακόλουθα γεγονότα:

Ήρθε επίσημη πρόταση για τον Ντάλσιο από την ΦΚ Αχμάτ Γκρόζνι πριν 2 μήνες, στις αρχές Δεκεμβρίου. Η πρώτη πρόταση των Ρώσων ήταν στις 250 χιλιάδες. Με τον τρόπο που το χειρίστηκε η διοίκηση Πετρίδη, οι Ρώσοι ανέβασαν την προσφορά τους στις 800 χιλιάδες μέχρι το τέλος της προηγούμενης εβδομάδας και στις αρχές αυτής της εβδομάδας, η πρόταση πλησίασε το 1 εκατομμύριο (900 χιλιάδες).

Το Σάββατο το πρωί η ηγεσία της Εταιρείας «ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο», ο πρόεδρος Πρόδρομος Πετρίδης και οι αντιπροέδροι του, είχαν συνάντηση με τον προπονητή της ομάδας Ρικάρντο Σα Πίντο ο οποίος είπε ότι θέλει – χρειάζεται τον παίκτη, αλλά θα σεβαστεί την όποια απόφαση της διοίκησης.

Αφού αποχώρησε ο Πορτογάλος προπονητής, ακολούθησε σύσκεψη των διοικούντων και στην συνέχεια ο κ. Πετρίδης ζήτησε από τους Ρώσους να αυξήσουν περισσότερο την προσφορά τους. Οι διοικούντες της ΦΚ Αχμάτ Γκρόζνι απάντησαν ότι δίνουν ακόμα 100 χιλιάδες (σύνολο 900 χιλιάδες) και ότι δεν μπορούν να δώσουν περισσότερα. Λίγες ώρες αργότερα προχώρησαν στην απόκτηση του Μαροκινού μέσου Αμίν Ταλάλ, καταβάλλοντας το ποσό των 750 χιλιάδων ευρώ στη Σέριφ.

Κάπου εδώ το μίνι σήριαλ φαίνεται πως ολοκληρώνεται. Το κεφάλαιο Ντάλσιο θα κλείσει οριστικά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (22/2), όταν εκπνέει το μεταγραφικό παράθυρο στη Ρωσία.

Όπως δήλωσε ο κ. Πετρίδης ο Ντάλσιο είναι πολύ συνεργάσιμος, παρά το ότι απογοητεύτηκε που έχασε ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο. Από το περασμένο Καλοκαίρι του έγινε πρόταση για νέο συμβόλαιο. Θα υπέγραφε πριν πάει στο Κόπα Άφρικα αλλά η πρόταση των Ρώσων τον έκανε να κάνει δεύτερες σκέψεις.

Η αμοιβή του 27χρονου (γεννήθηκε στις 22 Μαΐου 1996) μέσου είναι σχετικά χαμηλή (κοντά στις 180 χιλιάδες) και η νέα πρόταση των γαλαζοκιτρίνων είναι εξαιρετική, κοντά στις 350 χιλιάδες, κάτι που σημαίνει ότι αν την αποδεχτεί, θα καταστεί από τους υψηλότερα αμειβόμενους παίκτες στον ΑΠΟΕΛ και στο κυπριακό πρωτάθλημα, γενικότερα.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Παττίχης

Previous post

Σημαντική (θετική) εξέλιξη για Ντάλσιο

Next post

Τα αγωνιστικά δεδομένα πριν την πρεμιέρα των πλέι οφ