ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Νεκτάριος: «Ο ΑΠΟΕΛ θα πάει στο Τσίρειο ξεκάθαρα για τη νίκη»

O πρώην αρχηγός  μας και νυν προπονητής Ακαδημιών, Νεκτάριος Αλεξάνδρου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Digital TV “Μάθε Μπαλίτσα”.

 Οι δηλώσεις του για την Ομάδα μας: 

-Το ΑΠΟΕΛ μετά την αποτυχία που είχε στο κύπελλο έδειχνε ότι είχε πιστέψει για το πρωτάθλημα και ότι είχε ότι χρειαζόταν για αυτό το στάδιο του πρωταθλήματος. Τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου λίγο-πολύ έδειξαν ίσως την εικόνα που έχουν και οι τέσσερις ομάδες που βρίσκονται στη διεκδίκηση. Είναι ένα πρωτάθλημα λαθών. Εκεί μια ομάδα έχει την ευκαιρία να κάνει το βήμα δεν το κάνει γι’ αυτό και ο Απόλλωνας μετά από τόσες αγωνιστικές με τόσες απώλειες είναι πρώτος.

-Έρχεται ένα πολύ κρίσιμο και εδώ θα φανεί ποιος το θέλει περισσότερο.

-Ίσως οι απουσίες να έδεσαν λίγο τα χέρια του Σωφρόνη Αυγουστή. Στον επόμενο αγώνα αν επιστρέψουν κάποιοι παίχτες θα δούμε ένα διαφορετικό πάλι ΑΠΟΕΛ.

-Σε μεγάλα ματς νομίζω ότι δεν παίζουν ρόλο οι απουσίες. Σίγουρα παίζουν ρόλο αλλά το θέμα είναι η διαχείριση και πόσο έτοιμος είσαι.

-Πιστεύω ότι το ΑΠΟΕΛ, παρά τις απουσίες, με τόσο κόσμο στο γήπεδο μπορούσε να πάρει το παιχνίδι.

-Για το πώς θα προσεγγίσουν Απόλλωνας και ΑΠΟΕΛ το παιχνίδι: Θεωρώ ότι δεν μπορούν να αλλάξουν πολλά πράγματα σε αυτή την φάση του πρωταθλήματος. Αυτή την στιγμή πρέπει να προετοιμαστούν ατομικά για κάθε ενδεχόμενο.

-Το ΑΠΟΕΛ έχασε μια τεράστια ευκαιρία με τη δυναμική που είχε… Από αυτή την άποψη έχασε μια ευκαιρία να πάει στο Τσίρειο με αυτοπεποίθηση να καθαρίσει. Από κει και πέρα παίζει ένα τελικό την Κυριακή. Σίγουρα έχει την ευκαιρία του αφού ο Απόλλωνα έχει εννέα παιχνίδια να κερδίσει.

-Το ΑΠΟΕΛ θα πάει στο Τσίρειο ξεκάθαρα για τη νίκη.

-Αν ο Απόλλωνας κυνηγήσει την ισοπαλία κινδυνεύει να χάσει. Συνήθως σε έτσι ματς πρέπει να πας να κερδίσεις.

-Το πρωτάθλημα από πλευράς ανταγωνιστικότητας είναι ίσως το καλύτερο.

Previous post

Έσελινγκ: «To σημαντικότερο της σεζόν»

Next post

Η επιθυμία του Σκουφέτ και το κασέ του