Ποδοσφαιρο

Ν. Πετεβίνος: «Δεν θα έχουμε καμιά δικαιολογία»

Ο Νεκτάριος Πετεβίνος παραχώρησε δηλώσεις στην Cablenet αναφέροντας ότι σήμερα δε θα υπάρχει καμιά δικαιολογία καθώς η ομάδα είναι πλήρης.

Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του στην Cablenet:

«Ανάγκη είναι πάντα για το ΑΠΟΕΛ οι τρεις βαθμοί. Το σημαντικό είναι πως θα το αιτιολογήσεις στον αγωνιστικό χώρο. Στα τελευταία δυο παιχνίδια, ήταν διαφορετικά βέβαια, δυστυχώς κάναμε βήματα προς τα πίσω. Αγωνιζόμασταν απέναντι στις δυο ομάδες που προηγούνται στην βαθμολογία. Κακά τα ψέματα είμαστε μια ομάδα με αδυναμίες και αντιμετωπίσαμε τις καλύτερες ομάδες αυτή τη στιγμή. Από εδώ και πέρα δεν υπάρχουν ιδιαιτερότητες παικτών, θα είναι όλοι διαθέσιμοι. Θα είμαστε μια πλήρης ομάδα, δεν θα έχουμε καμία δικαιολογία. Έχουν επιστρέψει όλοι οι ποδοσφαιριστές. Από εδώ και πέρα πρέπει να δείξουμε πως θα πάμε ένα βήμα προς τα μπροστά. Θεωρώ πως όλα είναι στην πράξη. Να περιμένουμε να ολοκληρωθεί το παιχνίδι και τα επόμενα τρία, για να έχουμε μια ενδεικτική εικόνα που μπορεί να φτάσει αυτή η ομάδα.»

Για το ανταγωνιστικό πρωτάθλημα: «Έχω ακούσει πως το ΑΠΟΕΛ έπαιρνε εύκολα το πρωτάθλημα. Το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό εδώ και χρόνια δεν είναι μόνο φέτος, απλά αυξάνεται συνεχώς η ανταγωνιστικότητα του. Να θυμίσω πως πήραμε πρωτάθλημα δυο λεπτά πριν το τέλος του.»

Previous post

Λουντέμο: «Ο ΑΠΟΕΛ ανήκει στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο»

Next post

Ο απόλυτος εξευτελισμός (φωτορεπορτάζ)