ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Μεγάλη ατυχία με Σαρφό

Η κακοδαιμονία που μας χτυπάει αλύπητα στη σεζόν αυτή ξαναχτύπησε! Ίσως στο πιο σημαντικό παιχνίδι μας, κόντρα στην ΑΕΚ στο «ΑΕΚ Αρένα» χωρίς τον Κίνγκσλι Σαρφό, ο οποίος είναι άρρωστος με ίωση. 

Αυτό σημαίνει ότι στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστεί ο Γιάννης Σατσιάς (αντί του Σαρφό), μαζί με τον σταθερό Σόουζα και το Ντε Βινσέτι (αντί του Εντογκαλά), να επιστρέφει παίζοντας στον «κεντρικό άξονα».

Η πιθανή ενδεκάδα

Σε σχέση με τον αγώνα της Τετάρτης (2-1 την Ανόρθωση στον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου), ο Σωφρόνης Αυγουστή θα έχει στην διάθεση του τους Καρώ, Ντε Βινσέντι, Ντανίλο, οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματα τους και θα βρίσκονται στην αποστολή.

Οι δύο πρώτοι θα είναι μάλιστα και στην ενδεκάδα. Ο Οκριασβίλι θα παίξει στα άκρα μαζί με το Νατέλ και ο Κβιλιτάια θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Αναλυτικά:

Ο Σκουφέτ θα επιστρέψει στο τέρμα. Ο Πέδρο θα είναι στο δεξί άκρο και ο Σαμπάλα στο αριστερό. Ο Σάβιτς θα έχει ως παρτενέρ του τον Καρώ.

Στη μεσαία γραμμή θα παίξουν οι Σατσιάς, Σόουζα και ως πιο προωθημένος, ο Ντε Βινσέντι.

Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Κβιλιτάια και στα δύο «φτερά», ο Οκριασβίλι με το Νατέλ.

Έσελινγκ και Θεοδώρου

Σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση δείχνουν να είναι οι Έσελινγκ, Θεοδώρου, οι οποίοι διεκδικούν μια θέση στην ενδεκάδα.

Δεν αποκλείεται το 3 – 5 – 2

Πάντως το απρόοπτο πρόβλημα που προέκυψε με τον Σαρφό, ίσως αναγκάσει τον Σωφρόνη Αυγουστή να αλλάξει το πλάνο σε 3 – 5 – 2, ενισχύοντας όσο μπορεί τη μεσαία γραμμή κόντρα σε μια ομάδα με εξαιρετική οργάνωση του παιχνιδιού της.

 

Previous post

Παίξε για τον κόσμο σου που πάλι τραγουδά

Next post

Η αποσστολή για το «ΑΕΚ Αρένα»