Ποδοσφαιρο

Μεχρί: «Σημαντικό να παίζω σαν 8άρι»

Χαρούμενος παρουσιάστηκε ο Σαΐντ Μεχρί στην κάμερα της Cablenet όταν κλήθηκε να αναφερθεί στο ντεμπούτο του και στην ασίστ που έδωσε στο γκολ του Κονσταντίνοφ (4-1).

«Είναι πολύ χαρούμενος εδώ, ευχαριστώ τον κόσμο και τους ανθρώπους της ομάδας που με βοήθησαν να προσαρμοστώ γρήγορα, είμαι ικανοποιημένος. Ο ΑΠΟΕΛ είναι μια ιστορική ομάδα, μου άρεσαν όσα είδα και είμαι ικανοποιημένος με την ασίστ που έδωσα», ήταν το αρχικό του σχόλιο.

Αν του άρεσε η ζωή στην Κύπρο, τα πρώτα πράγματα που είδε: «Μου αρέσει η χώρα σας, είναι εξαιρετικός ο καιρός και εξαιρετικοί οι άνθρωποι».

Για την ασίστ που έδωσε και αν είναι ένα από τα δυνατά του στοιχεία: «Ο πρώτος αγώνας σε νέα ομάδα για κάθε παίχτη είναι κάτι ιδιαίτερο, σημαντικό. Είμαι χαρούμενος για την ασίστ και ελπίζω να κάνω ακόμα περισσότερα πράγματα. Είναι από τα δυνατά χαρακτηριστικά μου οι ασίστ και ελπίζω στη συνέχεια να δώσω κι άλλες».

Αν μπορεί να προσαρμοστεί στο σύστημα που προτιμάει ο προπονητής του, όπως έκανε και στο Ιράν όταν συνεργάστηκε με τον Σα Πίντο και εκεί: «Για μένα είναι πολύ σημαντικό και μου αρέσει να παίζω στη θέση “8”. Είναι πολύ σημαντικό για μένα που με βοηθάει πολύ ο Ρικάρντο Σα Πίντο στις προπονήσεις και στα παιχνίδια. Είναι εύκολο να αντιλαμβάνομαι τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή επειδή δούλεψα πάρα πολύ. Θέλω πολύ να βοηθήσω ακόμη περισσότερο».

Previous post

Ντομίγκες: «Θέλουμε την καλύτερη δυνατή διαφορά στα play offs»

Next post

Επιθετικός πλουραλισμός