ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Με μισή ομάδα την Τετάρτη

Η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς, με την ΠΑΕΕΚ στο Μακάρειο για την 15η αγωνιστική του Πρωταθλήματος συνεχίζεται με πολλές απουσίες λόγω κορωνοϊού. Από τις προπονήσεις απουσιάζουν εννιά (θετικοί) ποδοσφαιριστές αλλά και όσοι ήταν επαφές.

Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν πόσο μεγάλο είναι το πρόβλημα για τον Σωφρόνη Αυγουστή ο οποίος δεν θα έχει στην διάθεση του και τους 5 ποδοσφαιριστές που θα εκτίσουν την ποινή τους λόγω καρτών, Νατέλ, Σαμπάλα, Σατσιά, Θεοδώρου και Ντονγκαλά αλλά και τον Καρώ που συνεχίζει την αποθεραπεία του όπως επίσης και τον Λουντέμο ο οποίος προπονείται ατομικά.

Αναγκαστικά λοιπόν θα προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα και θα έχει λίγες επιλογές στον πάγκο. Αναμένεται ότι μετά από καιρό θα είναι στην ενδεκάδα οι Γουίλερ, Πολυκάρπου.

Επίσης ο Μάγκλιτσα που ανέβασε σημαντικά τον βαθμό ετοιμότητας του πιθανότατα θα είναι στην ενδεκάδα όπως επίσης και οι Ντε Βινσέντι και Ντανίλο.

Όποιοι και αν αγωνιστούν θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να λυγίσουν μια πολύ αξιόμαχη ομάδα που κέρδισε διεκδικήτριες του τίτλου και έδειξε τα δόντια της ουκ ολίγες φορές.

Λαμβάνοντας υπόψη τα σημερινά αγωνιστικά δεδομένα ο αγώνας της Τετάρτης (19:00), θα γίνει κανονικά.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Παττίχης

 

σημ. Η φωτογραφία είναι από το αρχείο μας.

Previous post

5 νέα κρούσματα (ανακοίνωση)

Next post

Μια δωδεκάδα κρούσματα, 4 της λίστας Α'