Ποδοσφαιρο

Κρέσπο: «Θα προσπαθήσουμε ως το τέλος»

Για την αδυναμία μας στο σκοράρισμα έκανε ειδική αναφορά ο Ερνάν Κρέσπο μετά το τέλος του ισόπαλου (0-0) ντέρμπι «αιωνίων» με τους χόχους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αν δεν μπορούμε να σκοράρουμε, σίγουρα είναι δίκαιο. Είχαμε πολλές ευκαιρίες φθάσαμε πολλές φορές στο τετράγωνο. Δεν είμαστε εκεί που πρέπει να είμαστε. Είχα μια ευκαιρία που ο τερματοφύλακας (σ.σ. Ουζόχο) απέκρουσε, δεν ξέρω ίσως είναι η καλύτερη απόκρουση που έκανε στην καριέρα του. Πρέπει να συνεχίσουμε να προσπαθούμε περισσότερο».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Δεν ανησυχώ για τους τρεις βαθμούς διαφορά, ανησυχώ για τις εμφανίσεις που παίξαμε, έξι παιχνίδια και δεν κερδίσαμε ούτε ένα! Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα. Κάποτε πιστεύω ότι το 0-0 είναι το μάξιμουμ που μπορούμε να πάρουμε γιατί μπροστά έχουμε προβλήματα και δεν σκοράρουμε, είναι πολύ δύσκολο. Θα προσπαθήσουμε ως το τέλος γιατί ο χαρακτήρας μας είναι να μην τα παρατάμε.  Δεν είναι θέμα των τριών βαθμών της νίκης, είναι θέμα να κάνουμε κάτι παραπάνω».

Για τη στήριξη του κόσμου: «Θέλω να τους ευχαριστήσω για την στήριξη τους, ακόμα και μετά το παιχνίδι γιατί σίγουρα είναι πολύ απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα. Είναι πάντα εκεί και στα εκτός έδρας έχουμε την στήριξη τους και τους ευχαριστούμε και πρέπει να δώσουμε κάτι παραπάνω για αυτούς».

Previous post

Μεγάλη ανησυχία για τον Σούσιτς

Next post

Μιλόγεβιτς: «Είναι πολλά που δεν ξέρετε – Είδαν πολλά τα μάτια μου...»