Ποδοσφαιρο

Κοντά στις €500.000 η ενίσχυση από τον κόσμο

Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ μας άρχισε να ανταποκρίνεται από την πρώτη μέρα της εξαγγελίας των σχεδίων οικονομικής ενίσχυσης και ιδιαίτερα του σχεδίου: «Το μεγαλύτερο sold out στην ιστορία είναι ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ» που εξήγγειλε η διοίκηση. Από την πρώτη στιγμή που άνοιξε διαδικτιακά η πώληση εικονικών εισιτηρίων αγώνα, η ζήτηση είναι «μεγάλη», έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η μισθοδοσία των παικτών και μία γενικότερη ενίσχυση στα οικονομικά.

Σε κάτι περισσότερο από μία ημέρα, έπειτα από τη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε το Δ.Σ. της Εταιρείας που διαχειρίζεται την ποδοσφαιρική μας Ομάδα,  έχουν κλείσει πάνω από 2.200 εισιτήρια για τον «εικονικό» αγώνα ενίσχυσης του ΑΠΟΕΛ.

Θυμίζουμε ότι σε αυτό το σχέδιο δεν υπάρχει κανένας περιορισμός, στο πόσα εισιτήρια μπορεί να αγοράσει ο κάθε φίλος της ομάδας μας. Μπορεί ένα άτομο να αγοράσει από ένα μέχρι και απεριόριστο αριθμό. Όσα μπορεί ο κάθε ένας.

Τέλος, τα μηνύματα παραμένουν αισιόδοξα και για το «APOEL 500», καθώς βρέθηκαν παραπάνω από 150 ΑΠΟΕΛίστες που επιθυμούν να δώσουν τα 1.000 ευρώ για τρεις (3) μήνες στην ομάδα, με σκοπό να συμπληρωθεί ο στόχος.

Previous post

Αλλαγή ώρας στο ντέρμπι με τους χόχους

Next post

Ν. Παντζιαράς: «Πάντα θα είμαστε δίπλα στον ΑΠΟΕΛ μας»