ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Η ευκαιρία μας και ο Κονσταντίνοφ

Ο αγώνας που ακολουθεί, με την Πάφο FC για την 2η αγωνιστική της τελικής φάσης την ερχόμενη Κυριακή (17:00) στο «κάστρο» μας είναι η πρώτη μεγάλη ευκαιρία μας για να μεγαλώσουμε την διαφορά μας από την 2η θέση καθώς οι 2 ομάδες που μας ακολουθούν, αγωνίζονται μεταξύ τους (ΑΕΚ – Άρης).

Θα είναι πολύ σημαντικό αν οι εξετάσεις που έκανε ο Κοσταντίνοφ δείξουν ότι δεν είναι σοβαρό το πρόβλημα στον αστράγαλο που αποκόμισε στο παιχνίδι με την Ανόρθωση (14΄).

Οι πληροφορίες μας λένε πως ο πολύτιμος μέσος μας δεν έπαθε ζημιά και έχει καλές πιθανότητες για να προλάβει τον Κυριακάτικο αγώνα. Μια τέτοια εξέλιξη θα είναι πολύ θετική για το πλάνο του Σα Πίντο.

Αν όμως δεν προλάβει ο Κονσταντίνοφ και στις δεδομένες απουσίες των Πέτροβιτς, Κρέσπο, ο Ρικάρντο Σα Πίντο θα κληθεί να επιλέξει για το αρχικό σχήμα είτε τον Σαρφό, είτε  τον Σατσιά.

Η σημερινή προπόνηση ήταν πρωινή. Αύριο Τρίτη οι ποδοσφαιριστές μας θα έχουν ρεπό. Θα συνεχίσουν με πρωινές προπονήσεις μέχρι το Σάββατο που θα έχουν απογευματινή προπόνηση.

 

Previous post

Συνεργασία με το Sports Data Campus

Next post

Τράττος: «Ήταν καθαρό πέναλτι...»