ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Γιατί η δεύτερη θέση είναι τόσο σημαντική

Η προσοχή όλων μας είναι στραμμένη στον «τελικό» της ερχόμενης Κυριακής στην Πάφο. Έχει τεράστια σημασία και πολλά, σημαντικά οφέλη η δεύτερη θέση που είναι προνομοιούχα. 

Οι πιθανοί αντίπαλοι του δευταραθλητή μας στο δεύτερο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης, είναι μόνο δύο, η ουκρανική Ντιναμό Κιέβου και η άλλη η Μίντιλαντ. Δύο ομάδες που μπορούμε να αποκλείσουμε παρά το εκτόπισμα τους.

Η ομάδα που θα τερματίσει στην 2η θέση θα αρχίσει από τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League. Σε περίπτωση που εξασφαλίσει την πρόκριση και αγωνιστεί στον τρίτο γύρο της διοργάνωσης θα αποκτήσει ένα προνόμιο που δεν μπορεί να υπάρξει στο μονοπάτι των πρωταθλητών.

Με τη συμμετοχή της στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, εξασφαλίζει στη χειρότερη περίπτωση, παρουσία στους ομίλους του Europa League.
Αυτό γιατί, σε περίπτωση αποκλεισμού του δευτεραθλητή μας από τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, δεν θα αγωνιστεί στα πλέι οφ του Europa Conference League, αλλά θα εξασφαλίσει απευθείας θέση στους ομίλους του Europa League.

Previous post

Συμφωνία με διεθνή εταιρεία

Next post

Το σκέφτεται ο Κουέστα