ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Δεν θα μάθουμε ποτέ αν πέρασε ολόκληρη η μπάλα την γραμμή

 Η Ομάδα μας τοποθετήθηκε για το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ στο 86ο λεπτό, εκφράζοντας την αμφιβολία για το αν πέρασε ολόκληρη η μπάλα τη γραμμή.

Σε ανάρτηση σημειώνει πως δημιουργεί ερωτηματικό ότι επόπτης που βρίσκεται στην ευθεία δεν σημειώνει γκολ και το VAR από αυτή την οπτική γωνία εκφράζει την σιγουριά και ενημερώνει τον διαιτητή για γκολ.

Αναλυτικά:

Την πραγματικότητα του αν πέρασε ολόκληρη η μπάλα την γραμμή τέρματος, δεν θα την μάθουμε ποτέ. Δημιουργεί όμως ερωτηματικό πως ο επόπτης που βρίσκεται στην ευθεία δεν σημειώνει γκολ και το VAR από αυτή την οπτική γωνία εκφράζει την σιγουριά και ενημερώνει τον διαιτητή για γκολ. Θα είναι άλλη μια φάση χωρίς διαφάνεια στο τρέχον πρωτάθλημα.

Ελπίζουμε να μην παίξει ρόλο στην εξέλιξη του και η ΚΟΠ να βρει λύση για να μπορεί να επικαλείται ότι διεξάγει ένα πρωτάθλημα διαφάνειας. Όπως ακριβώς είπαν ότι θα πράξουν οι κ.κ. Κούμας και Μεσσίνα. Αναμένουμε από την επιτροπη διαιτησίας με διαφάνεια να δημοσιοποιήσει πως το VAR, πήρε την απόφαση για την συγκεκριμένη φάση.

Previous post

Ντομίνγκες: «Είμαστε η ομάδα που ξεκουράζεται λιγότερο»

Next post

Τσεπάκ: «Θα δουλέψουμε για να επιστρέψουμε στις νίκες»