ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Χατζηπιερής: «Όποτε χρειαστεί θα είμαστε παρών»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Θρύλου μας και προπονητής, Μιχάλης Χατζηπιερής μίλησε στην Digital TV και την εκπομπή “Στην Κερκίδα” με τον Αντώνη Κατσαρό, για την προσπάθεια που καταβάλλεται, για οικονομική βοήθεια στο ΑΠΟΕΛ μας.

“Ήταν χρέος μας, έχουμε μια σχέση με την ομάδα από τον καιρό που παίζαμε. Όποτε χρειαστεί θα είμαστε παρών, για να βοηθήσουμε με οποιονδήποτε τρόπο την ομάδα. Στον καιρό μας ήταν πολύ συναισθηματική η σχέση με τις ομάδες και τώρα στο βαθμό που ήταν προηγουμένως”.

Θα μπορέσει ο ΑΠΟΕΛ να βγει κερδισμένο οικονομικά από αυτές τις ενέργειες που κάνει η διοίκηση;
“Όλα μπορούν ν’ απαντηθούν στη συμμετοχή στην Ευρώπη, αν εκεί πας καλά τότε τα πράγματα παίρνουν άλλο δρόμο. Η δυσκολία στο ΑΠΟΕΛ ήταν γιατί τα τελευταία χρόνια δεν μπόρεσε να κάνει τα βήματα που είχε κάνει προηγουμένως διότι είχε μάθει να κάνει μεγάλα μπάτζετ. Το άλλο πρέπει να γίνονται περισσότερο καλές αξιολογήσεις σε ότι αφορά τις επιλογές ποδοσφαιριστών και προπονητών. Δεν το λέω γιατί κάνω τον έξυπνο αλλά γιατί είναι η παρατήρηση πάνω στην αξιολόγηση των ποδοσφαιριστών… Δεν λέω ότι δεν προσπάθησαν, όμως, πολλές φορές βγαίνουν τα πράγματα ανάποδα. Πιστεύω ότι αν είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί θα πάνε τα πράγματα καλύτερα”.

Παρά τα προβλήματα το βλέπουμε να είναι εκεί και να διεκδικεί το πρωτάθλημα.
“Είναι ομάδα με κουλτούρα η οποία οφείλει να παλεύει και να τα δίνει όλα μέχρι το τέλος χωρίς να φοβάται ποτέ… Αυτήν την κουλτούρα την ακολουθεί από τον καιρό που παίζαμε εμείς. Υπάρχει και ο κόσμος, ο πραγματικός κόσμος του ΑΠΟΕΛ είναι εκεί… “

Previous post

Ενημέρωση για το Fan Day

Next post

Σούσιτς, Βίγια και Δώνης για την ενδεκάδα