Ποδοσφαιρο

Αναβάλλεται και με ΑΕΚ;

Ήδη έχουν αναβληθεί τα δύο επόμενα παιχνίδια της ομάδα που ήταν προγραμματισμένα για σήμερα και την ερχόμενη Τετάρτη, ενώ με τα δεδομένα που έχουμε αυτή τη στιγμή στον αέρα είναι και το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ που είναι ορισμένο για τις 20 Δεκεμβρίου.

Όπως είναι γνωστό η ομάδα μας ανακοίνωσε σήμερα άλλο ένα θετικό κρούσμα στα ήδη 10 υπάρχοντα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας ο μοριακός έλεγχος έδειξε ως κρούσμα άτομο «εντός της ποδοσφαιρικής ομάδας», χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται ένα είναι ποδοσφαιριστής ή μέλος του τεχνικού τιμ.

Στην ανακοίνωση αναφέρετε ότι πέρνα του ότι αναστέλλονται οι προπονήσεις, όλο το όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα θα περάσει από διαγνωστικό έλεγχο PCR και εάν προκύψουν και άλλα θετικά κρούσματα και εμπίπτουν σε περίοδο εντός των 7 ημερών πριν το επόμενο ματς της ομάδας, τότε αναβάλλεται.

Με απλά λόγια εάν η ομάδα μας ανακοινώσει την Κυριακή ότι κατά τον μοριακό έλεγχο προκύψουν άνω των τεσσάρων θετικών κρουσμάτων (ποδοσφαιριστές) τότε σύμφωνα με το πρωτόκολλο της ΚΟΠ ο αγώνας με την ΑΕΚ την μεθεπόμενη Κυριακή αναβάλλετε και αυτός.

Τι λέει το πρωτόκολλο της ΚΟΠ :
Αναβολή ενός αγώνα Ο αγώνας αναβάλλεται στη περίπτωση που υπάρχουν 4 θετικά κρούσματα σε ποδοσφαιριστές στην ίδια ομάδα οι οποίοι είναι στην λίστα Α και Β της ομάδας Ανδρών του Σωματείου, σε περίοδο εντός 7 ημερών. Στην περίπτωση που υπάρχει θετικό τεστ ποδοσφαιριστή την ημέρα του αγώνα, ο αγώνας θα διεξαχθεί μόνο αν προσκομιστούν προ του αγώνα αρνητικά αποτελέσματα για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. Η απόφαση για αναβολή αγώνα θα λαμβάνεται από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας.

@orangeWOLF

Previous post

Στον αέρα και το ματς με την ΑΕΚ

Next post

Πώς να μιλήσεις για ποδόσφαιρο...