ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Είμαστε έτοιμοι για τα νέα δεδομένα;

Ανεξαρτήτως εάν ο ΑΠΟΕΛ καταφέρει ή όχι να βγει στην Ευρώπη μέσο Κυπέλλου, όλοι οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι τα πράγματα στο οικονομικό έχουν ήδη εκτροχιαστεί. Ακόμα και εάν ο ΑΠΟΕΛ κατακτήσει το Κύπελλο, για να μπουν λεφτά στο ταμείο πρέπει η ομάδα να μπει στους ομίλους πράγμα πολύ δύσκολο καθώς το ρόστερ αναμένετε να αλλάξει ριζικά!

Το μόνο σίγουρο δεδομένο είναι ότι ο ΑΠΟΕΛ για μια περίοδο 2-3 χρόνων εάν όχι περισσότερων θα πρέπει να μειώσει δραστικά το μπάτζετ του με ότι και εάν αυτό συνεπάγεται. Να θυμίσουμε ότι τα χρόνια της παντοδυναμίας μας όπου θερίζαμε τα πάντα είχαμε διπλάσιο ή ακόμα και τριπλάσιο προϋπολογισμό από τις υπόλοιπες ομάδες που διεκδικούσαν το πρωτάθλημα και υπήρχαν χρονιές που πήραμε τον τίτλο την τελευταία αγωνιστική.

Οι περικοπές ξεκίνησαν από την Ιανουάριο με την απομάκρυνση κάποιων ποδοσφαιριστών ενώ οι ποδοσφαιριστές που ήρθαν τα συμβόλαια τους θεωρούμε ότι κυμαίνονται σε λογικά πλαίσια.

Είμαστε έτοιμοι από την μια στιγμή στην άλλη να γίνουμε μια ομάδα με χαμηλό προϋπολογισμό και να βλέπουμε την πλάτη των υπολοίπων που εδώ και χρόνια κάνουν προσεγμένες κινήσεις και νοικοκύρεψαν τα οικονομικά τους;

Είμαστε έτοιμοι από μόνιμοι πρωταθλητές να παλεύουμε για μια θέση στην Ευρώπη;

@orangeWOLF

Previous post

Θα φύγει αν βρεθούν παράγοντες έτοιμοι να αναλάβουν

Next post

Συνεχίζονται οι εκπτώσεις στο Orange Shop