ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Η συνέχεια που προτάσσει ανάκαμψη

Ο αγώνας με την Αελ έχει αποτελέσει ήδη παρελθόν και άπαντες στον Αρχάγγελο έχουν στρέψει την προσοχή τους στον αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης απέναντι στην Καϊσάρ για τα προκριματικά των ομίλων του Γιουρόπα Λίνγκ. Ο αγώνας από μόνος του θα έχει τις ιδιαιτερότητές του αφού πρόκειται για μονό, εκτός έδρας αγώνα.

Η εικόνα του ΑΠΟΕΛ το τελευταίο διάστημα δεν μας επιτρέπει να κάνουμε ασφαλείς προβλέψεις για το τι θα δούμε το απόγευμα της Πέμπτης. Πρακτικά μιλάμε για μια ομάδα η οποία έχει προσθέσει στο ρόστερ της δεκάξι ποδοσφαιριστές και που κάθε βδομάδα “κατεβαίνει” με διαφορετική εντεκάδα. Ο αγώνας με την Αελ έχει δώσει μια ψυχολογική “ένεση” στους ποδοσφαιριστές ενώ σε μια πρώτη ανάγνωση μπορούμε να πούμε πως είναι και θετικές οι αρχικές εντυπώσεις από τα νέα αποκτήματα τα οποία αναμένεται να δώσουν βοήθειες. Η πραγματικότητα όμως είναι πως πρέπει να γίνουν ακόμα πολλά για να δούμε τον ΑΠΟΕΛ που πρέπει. Αυτό, πρακτικά μεταφράζεται στο να παίρνουμε αφενός το ζητούμενο και αφετέρου να ανεβάζουμε απόδοση μέσα από τους αγώνες.

Το παιχνίδι της Πέμπτης είναι μια τεράστια ευκαιρία να ανακτήσουμε την χαμένη μας αυτοπεποίθηση η οποία λείπει εδώ και πάρα πολύ καιρό από την ομάδα στην ολότητά της, κάτι που γιγαντώθηκε χθες με ακόμα μια χαμένη εκτέλεση πέναλτι. Πάθος, ένταση και σωστή τήρηση του πλάνου από τους ποδοσφαιριστές μπορούν να φέρουν την πρόκριση στην Λευκωσία. Προσεκτικά λοιπόν γιατί τίποτα δεν θα έρθει εύκολα.

Previous post

Απ' το πουθενά...ξανά αρχηγός!

Next post

Το κόλπο του Ουζουνίδη που δούλεψε