ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Το πρώτο γκολ το έβαλε ο κόσμος!

Με γκολ πριν τη σέντρα ξεκίνησε ο ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι με την Ανόρθωση. Λίγες ώρες πριν τη μάχη στο “Παπαδόπουλος” ανακοινώθηκε το sold out από πλευράς ΑΠΟΕΛ. Οι “πορτοκαλί” εξάντλησαν τα εισιτήρια που είχαν στη διάθεσή τους και έστειλαν… μηνύματα.

Προς πολλούς αποδέκτες. Προς την Ανόρθωση, ότι σκοπεύουν να κάνουν έδρα τους και το “ΠΑΠ”. Προς τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ, ότι δεν σκέφτονται τίποτα άλλο εκτός από το “διπλό”. Στους αντιπάλους τους, ότι τώρα που ο ΑΠΟΕΛ έπιασε κορυφή, απλά δεν πέφτει!

Οι πρώτοι που πρέπει να λάβουν το μήνυμα είναι οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ. Αυτοί παίζουν μπάλα. Πρέπει να ξεχάσουν το “μία κρύο, μία ζέστη” που έχουν σερβίρει μέχρι τώρα τον κόσμο και να σταθεροποιηθούν σ’ αυτό το φινάλε της χρονιάς.

Το παιχνίδι με την Ανόρθωση είναι πιθανότατα το πιο δύσκολο για τον ΑΠΟΕΛ. Είναι ο πιο δύσκολος από τους πέντε τελικούς κι έτσι πρέπει να τον αντιμετωπίσουν όλοι: Φινκ και ποδοσφαιριστές!

Η Ανόρθωση θα κάνει τα πάντα για να κόψει βαθμούς από τον ΑΠΟΕΛ: ακόμη κι αν δεν πάρει ευρωπαϊκό εισιτήριο στο τέλος, θα έχει να λέει πως έκοψε το πρωτάθλημα από τον ΑΠΟΕΛ. Να μην το επιτρέψουμε!

Ο κόσμος έβαλε το πρώτο γκολ του αγώνα, εξαντλώντας τα εισιτήρια που είχε στη διάθεσή του. Αυτή τη φορά ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Το ντέρμπι, παρά ταύτα, θα ξεκινήσει από το 0-0. Κι εκεί θα χρειαστεί να σπρώξουν τη μπάλα στα δίχτυα οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ. Από τα πόδια τους εξαρτάται η κορυφή. Στα πόδια τους είναι η κορυφή. Ας μην την κλωτσήσουν ξανά…

Previous post

Πάει Βαρκελώνη για επέμβαση

Next post

«Κάναμε τα πάντα...»