ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Τι συμβαίνει με τον Καρλάο;

Η παρουσία πολλών παικτών έχει προβληματίσει τελευταία, αλλά ειδικά αυτή του Καρλάο έχει σηκώσει αρκετή κουβέντα. Τι συμβαίνει με τον Βραζιλιάνο αμυντικό;

Ο Καρλάο προβληματίζει ίσως περισσότερο από άλλους παίκτες, γιατί τον είδαμε να κάνει ματσάρες και τώρα απορούμε. Είναι ο ίδιος παίκτης; Μπορεί να είναι ο ίδιος παίκτης που όρθωσε ανάστημα στο “Καμπ Νόου” αυτός που δεν μπορεί να κουμαντάρει τους επιθετικούς στο κυπριακό πρωτάθλημα τους τελευταίους μήνες;

Ο κόσμος απορεί και εύλογα. Η παρουσία του Καρλάο προβληματίζει και έντονα, αφού δεν φαίνεται να συνέρχεται, όπως περίμεναν οι άνθρωποι του ΑΠΟΕΛ.

Τι του συμβαίνει όμως; Ας το πάρουμε από την αρχή. Ο Καρλάο εντυπωσίασε από τις πρώτες του κιόλας εμφανίσεις με τον ΑΠΟΕΛ. Ειδικά στα πρώτα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ ήταν ογκόλιθος απέναντι σε παικταράδες, όπως ο Μέσι, ο Νεϊμάρ, ο Καβάνι και ο Λαβέτσι. Με Μπαρτσελόνα, Παρί και Άγιαξ ο Βραζιλιάνος αμυντικός έκανε εκπληκτικές εμφανίσεις, σε τέτοιο βαθμό που πολλοί απορούσαν πώς ήρθε στην Κύπρο, αφήνοντας το γαλλικό πρωτάθλημα.

Τα πάντα άλλαξαν μετά τα Χριστούγεννα με αποτέλεσμα να βλέπουμε έναν εντελώς διαφορετικό παίκτη. Ο Καρλάο δεν επέστρεψε μετά τις γιορτές, αφού είχε άδεια για να τακτοποιήσει τα του γάμου του που θα γίνει το καλοκαίρι. Όταν ήρθε, τραυματίστηκε σε προπόνηση! Έκτοτε έχει τραυματιστεί τρεις φορές και φαίνεται ότι οι συνεχείς τραυματισμοί τον έχουν επηρεάσει, αφού δεν έχει επανέλθει στα γνωστά υψηλά στάνταρ.

Εκεί βρίσκεται και η απάντηση στο “τι φταίει με τον Καρλάο”. Οι άνθρωποι του ΑΠΟΕΛ εξέφραζαν πρόσφατα την πίστη τους ότι ο Βραζιλιάνος απλά χρειάζεται λίγο χρόνο για να ξαναγίνει ο γνωστός ογκόλιθος της άμυνας. Η αλήθεια είναι πως κλονίστηκαν με τις τελευταίες εμφανίσεις του, και ειδικά απέναντι στην ΑΕΚ. Αλλά ελπίζουν ότι με τη στήριξη όλων ο Καρλάο θα επανέλθει.

Και πρέπει να επανέλθει για να ανακτήσει τη δυναμική της η άμυνα. Είναι ο ηγέτης της και χωρίς τον ηγέτη της… κάνει νερά.

Previous post

Το δις εξαμαρτείν

Next post

Καλώς...