ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Ρίσε: «Ηθελα να βγάλω θυμό»

Ο Ρίσε με σχόλιο του στο προσωπικό του blog, αναφέρθηκε κυρίως στα συναισθήματα του από την ήττα στο ΓΣΖ και την επόμενη μέρα. Αναλυτικά:

«Σήμερα ήταν μία πολύ χαλαρή Κυριακή. Λόγω της χθεσινής ήττας ήμουν σε κακή διάθεση σήμερα, όταν ξύπνησα και πήγα στην προπόνηση. Σιχαίνομαι την ήττα, και ιδιαίτερα όταν παίζουμε άσχημα όπως χθες. Οι φίλαθλοί μας ήταν στο πλευρό μας, αλλά εμείς δεν παρουσιαστήκαμε με τα γνωστά στάνταρ. Αυτό συμβαίνει κάποτε, αλλά εξακολουθεί να σε πονάει.

Τώρα έχουμε τον ημιτελικό κυπέλλου την Τετάρτη. Δεν μπορώ να περιμένω γι’ αυτό το παιχνίδι. Εντός έδρας παιχνίδι, μπροστά στους οπαδούς μας, θα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι.

Συνήθως, όταν πάω στην προπόνηση χαμογελάω και είμαι γεμάτος ενέργεια. Όχι σήμερα. Είχαμε μία συνάντηση για το παιχνίδι, προτού βγούμε έξω για αποθεραπεία γι’ αυτούς που αγωνίστηκαν, ενώ όσοι δεν έπαιξαν προπονήθηκαν κανονικά.

Για να ξεφύγω από την απογοήτευση πήγα στο γυμναστήριο με το Νίκο, τον προπονητή φυσικής κατάστασης. Του είπα ότι ήθελα να βγάλω έξω κάποιο θυμό και να νιώσω τον πόνο. Όπως ανέμενα, χαμογέλασε και μου είπε “Κανένα πρόβλημα, μηχανή.

Γύρισα σπίτι, νιώθοντας παντού πόνο. Ευτυχώς, η σύζυγός μου γνωρίζει τι διάθεση έχω όταν γνωρίσω την ήττα. Eίναι κατακπληκτική και μου έφτιαξε αμέσως τη διάθεση».

Previous post

Διπλό… νταμπλ

Next post

Ποτέ ξανά...