ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Πόση γκαντεμιά πια;

Πάνω που λέγαμε ότι η ομάδα άρχισε να γεμίζει ενόψει των τελευταίων κρίσιμων παιχνιδιών ήρθε ο τραυματισμός του Πάρντο. Ο τερματοφύλακας μας θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για έξι περίπου μήνες.

Δεν μας έφτανε η ατυχία με τον Πάρντο, ήρθε να προστεθεί και ο τραυματισμός του Κίλιαν Σέρινταν ο οποίος αναμένεται να χάσει τουλάχιστον τα 2-3 επόμενα παιχνίδια της ομάδας μας. Ο Ιρλανδός έχει σπασμένο δάκτυλο στο πόδι και πρέπει να υποβληθεί σε θεραπεία. Τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα αφού δεν μπορεί να μπει γύψος στα δάχτυλα του ποδιού. Θα περιμένουμε την επίσημη ενημέρωση για να δούμε πότε θα είναι έτοιμος να επιστρέψει ο Ιρλανδός.

Είναι μια άσχημη εξέλιξη για την ομάδα μας αφού μειώνονται δραματικά οι λύσεις στη γραμμή κρούσης. Έχουμε ξεμείνει από επιθετικούς, τώρα υπάρχει μόνο η επιλογή του Ραφίκ Τζιμπούρ για την κορυφή της επίθεσης, με τους Ναφίου και Ντε Βινσέντι να αποτελούν τις λύσεις για τη θέση του περιφερειακού επιθετικού.

Παρόλο που έχουν μειωθεί οι επιλογές στην επίθεση, ο προπονητής μας σκέφτεται να διατηρήσει το 4-4-2 και στο αυριανό παιχνίδι με την Ανόρθωση. Η Ναφίου συγκεντρώνει κάποιες πιθανότητες για να προλάβει το αυριανό παιχνίδι όμως πολύ δύσκολα θα είναι βασικός. Δίπλα από το Τζιμπούρ αναμένεται να αγωνιστεί ο Ντε Βινσέντι ο οποίος εξέτισε την ποινή του. Ο Αργεντινός θα αγωνιστεί σαν 2ος επιθετικός και θα δίνει στηρίγματα στον Αλγερινό. Είναι ένας ρόλος που ταιριάζει στο Ντε Βινσέντι.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Διονύσης Χιώτης. Ο Ελλάδιτης καλείται να αναπληρώσει το κενό που άφησε ο Ούρκο Πάρντο και να βοηθήσει την ομάδα μας πετύχει τους στόχους της. Στην ενδεκάδα θα επιστρέψουν οι Ρίισε, Χαραλαμπίδης και Καρλάο. Τη θέση στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής θα διεκδικήσουν οι Αλεξάντρου, Εφραίμ, Αλωνεύτης και Γκόμες.

Previous post

Τέρμα

Next post

Πετεβίνος: «Κάθε παιχνίδι είναι τελικός»