ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Πάρτε το πάνω σας!

Ο Πρόδρομος Πετρίδης έτριξε τα δόντια στους παίκτες και μένει να φανεί αν το μήνυμα ελήφθη. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ είναι απογοητευμένος και περιμένει αντίδραση από την ομάδα, όχι… αύριο, αλλά χθες!

Καλύτερη ευκαιρία από το παιχνίδι με την Ομόνοια οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ δεν έχουν. Τα δύο τελευταία ματς με την Ομόνοια άφησαν πληγές στους “γαλαζοκίτρινους”. Αν και στα πλέι οφ η ομάδα ήταν κάπως καλύτερη απέναντι στους “πράσινους”, είναι γεγονός ότι υστέρησε αρκετά και προβλημάτισε πολύ. Ειδικά η έλλειψη πάθους των παικτών -και στα ματς με την Ομόνοια και σ’ αυτό με την ΑΕΚ- έκανε μπαμ!

Ο κόσμος αυτό θέλει να βλέπει! Προσπάθεια και πάθος. Δεν θα τα είχε με τους ποδοσφαιριστές το Σάββατο στο ΓΣΖ αν έβλεπε νεύρο, προσπάθεια, μόχθο. Δεν είδε τίποτα από αυτά, όπως δεν είχε δει και στα τελευταία ντέρμπι με την Ομόνοια. Αυτά, πρώτα από όλα, θέλει να δει την Τετάρτη στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου. Γιατί ξέρει πως οι ποδοσφαιριστές θέλουν, μπορούν. Θέλουν όμως;

Σ’ αυτή την κρίσιμη φάση της σεζόν ο ΑΠΟΕΛ χρειάζεται να στηριχτεί στους ηγέτες του. Χρειάζεται έναν πραγματικό αρχηγό Νούνο Μοράις να συμπαρασύρει και τους υπόλοιπους. Χρειάζεται και τον Χαραλαμπίδη που είδαμε πριν κανά δίμηνο να ανεβαίνει, αλλά τελευταία έχει μείνει στον πάγκο. Χρειάζεται τους “παλιούς” να πάρουν τα πάνω τους για να ανεβάσουν και την υπόλοιπη ομάδα.

Αυτοί είναι που πρέπει να αντιδράσουν πρώτοι και να αντιστρέψουν το κλίμα που έχει διαμορφωθεί μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Έχουν αποδείξει πολλές φορές ότι μπορούν να ηγηθούν του ΑΠΟΕΛ. Περιμένουμε να το ξανακάνουν.

Previous post

Οι ευθύνες του Φινκ

Next post

Μίλησε, άκουσε και περιμένει