ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Ο κόσμος πήγε ΓΣΖ. Η ομάδα;

Οι παράγοντες του ΑΠΟΕΛ έχουν “κατηγορήσει” πολλές φορές φέτος τον κόσμο της για την πενιχρή παρουσία του σε αρκετά παιχνίδια. Στο ΓΣΖ τα “κατηγορώ” μπορούν να έχουν πολλούς αποδέκτες, τους “πορτοκαλί” όμως όχι. Μόνο ο κόσμος πήγε στο ΓΣΖ το Σάββατο. Η ομάδα;

Μάταια έψαχναν οι 3.000 οπαδοί του ΑΠΟΕΛ στο γήπεδο και πολλοί περισσότεροι από την τηλεόραση να βρουν την ομάδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο! Εξαφανισμένη από το 1′ μέχρι το 90′, ξενέρωσε και εξόργισε τον κόσμο της με την χειρότερη και πιο παθητική πιθανότατα εμφάνιση του ΑΠΟΕΛ φέτος. Πού ήταν η ομάδα; Γιατί στο ΓΣΖ σίγουρα δεν ήταν…

Σταθερότητα, αυτή η άγνωστη λέξη. Σταθερότητα ψάχνει από την αρχή της σεζόν ο ΑΠΟΕΛ κι ακόμη δεν την έχει βρει. Και σπαταλά και κάθε δώρο που της δίνει ο Απόλλωνας – και είναι πολλά. Αλλά είναι περισσότερα τα δώρα του ΑΠΟΕΛ, γι’ αυτό και δεν βρίσκεται στην κορυφή.

Στα πλέι οφ ο ΑΠΟΕΛ έχει μόνο μία νίκη σε τέσσερα παιχνίδια! Σίγουρα θέλουν το πρωτάθλημα οι πρωταγωνιστές του, όπως μας λένε; Κι αν στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα (2-2) η ισοπαλία αδικεί την ομάδα του Τόρστεν Φινκ, στα υπόλοιπα ματς ο ΑΠΟΕΛ δεν πήρε λιγότερα από αυτά που δικαιούταν.

Κέρδισε την Ανόρθωση με 1-0, έφερε ισοπαλία 1-1 με την Ομόνοια σε ματς όπου και πάλι ο αντίπαλος κέρδισε τις εντυπώσεις, έφερε ισοπαλία με τον Απόλλωνα σε αγώνα που άξιζε να κερδίσει ο ΑΠΟΕΛ, έχασε από την ΑΕΚ με 1-0, με το σκορ μάλιστα στο τέλος να δείχνει κολακευτικό! Αν προσθέσουμε και την ισοπαλία με την Ομόνοια στο τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος (1-1), τότε βλέπουμε ότι ο ΑΠΟΕΛ έχει κερδίσει μόνο ένα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια του! Έτσι δεν κατακτιέται το πρωτάθλημα όμως!

Previous post

«Δεν υπάρχουν δικαιολογίες»

Next post

Θα το δει;