ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Να τους «τελειώσουμε»!

Πολύ κρίσιμα είναι τα δυο παιχνίδια που ακολουθούν με Ομόνοια και Απόλλωνα. Με δυο νίκες η ομάδα μας θα «αγκαλιάσει» τον τίτλο.

Χρονολογικά προηγείται το παιχνίδι του Σαββάτου με την Ομόνοια στο ΓΣΠ. Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Επιβάλλεται να εξαντλήσουμε όλα τα εισιτήρια και να δημιουργήσουμε μια «καυτή» έδρα. Παραμένουμε αήττητοι μέσα στην έδρα μας και αυτό το σερί θα πρέπει να μεγαλώσει.

Η παρουσία του κόσμου θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην προσπάθεια για την απόκτηση των τριών βαθμών. Ο 12ος και πολυτιμότερος παίκτης του ΑΠΟΕΛ έχει να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στο ματς του Σαββάτου, πάντα μέσα σε αθλητοπρεπή πλαίσια.

Με νίκη απέναντι στους χόχους θα κάνουμε ακόμη ένα αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου. Ο Απόλλωνας έχει να δώσει ένα δύσκολο παιχνίδι στο ΓΣΖ με την ΑΕΚ και δεν αποκλείεται να έχει βαθμολογικές απώλειες, ακόμη ένας λόγος για να κερδίσουμε το παράρτημα του ΑΚΕΛ.

Όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα, δεν αποκλείεται να κατακτούμε και μαθηματικά τον τίτλο με νίκη μέσα στη Λεμεσό. Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει να πάρουμε πάση θυσία τη νίκη απέναντι στους χόχους και παράλληλα να έχει απώλειες ο Απόλλωνας.

Previous post

Έναρξη παραλαβής Τίτλων Μετοχών

Next post

«Κίτρινος» συναγερμός!