ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Να μην εφησυχάσουμε

Από τη φύση μας, σαν ΑΠΟΕΛίστες ενθουσιαζόμαστε πολύ εύκολα με μια επιτυχία ενώ όταν έρχεται ένα κακό αποτέλεσμα, ισοπεδώνουμε τα πάντα και προσπαθούμε να καταλογίσουμε ευθύνες δεξιά και αριστερά.

Καλώς ή κακώς αυτοί είμαστε, με τα θετικά και τα αρνητικά μας. Η αυστηρή κριτική φέρνει θετικά αποτελέσματα τις περισσότερες φορές στην ομάδα. Όμως, δυστυχώς πολλές φορές περνάμε στο άλλο άκρο και αντί να βοηθούμε την ομάδα, δημιουργούμε μεγαλύτερο πρόβλημα.

Δεν πρέπει να καταντήσουμε αρνιά σαν τους χόχους αλλά ούτε και να τα ισοπεδώνουμε όλα μετά από μια αποτυχία, πρέπει να κρατάμε μέτρο. Μπήκαμε σε μια κρίσιμη καμπή σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Θα πρέπει να σταθούμε ασπίδα μπροστά από την ομάδα μας. Λάθη έγιναν πολλά και είναι πιθανόν να γίνουν κι άλλα. Δεν είναι η ώρα να μιλήσουμε για αυτά. Μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας μας θα κάνουμε ταμείο και θα δούμε τι πετύχαμε.

Ακολουθεί ο εντός έδρας αγώνας με τον Ερμή στο ΓΣΠ. Ο Οκκάς θα κάνει τα πάντα για να μας κόψει βαθμούς. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμήσουμε αυτό το παιχνίδι, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να εφησυχάσουμε. Με ένα γεμάτο ΓΣΠ μπορούμε να ξεπεράσουμε και αυτό το εμπόδιο.

Αρκεί η ομάδα μας να μπει σοβαρά στο γήπεδο, με τσαμπουκά και με σκοπό να διαλύσει το καφενείο του Φανιέρου. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία και το τονίζουμε μία βδομάδα πριν γιατί θα πρέπει να μπαίνουμε σιγά σιγά στο κλίμα

Previous post

Τζίνο που φοάστε θα το πάθετε!

Next post

Ένα αλλιώτικο... Release the Kraken