ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Απόδειξε το ξανά!

Ο Θρύλος γράφει τα τελευταία χρόνια τις πιο χρυσές σελίδες στην ιστορία του και όμως πολλοί από τους φίλους και οπαδούς μας δεν συμμετέχουν σ’ αυτή την προσπάθεια.

Η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη έβαλε τον πήχυ των απαιτήσεων μας πολύ ψηλά. Στόχος και όραμα μας η πλήρης κυριαρχία μας στο νησί. Ονειρευόμαστε μια 4η συμμετοχή μας στους πραγματικά χρυσοφόρους ομίλους του Champions League.

Για να έχουμε όμως την ευκαιρία να ξαναζήσουμε το μεγάλο όνειρο θα πρέπει πρώτα να κατακτήσουμε και αυτό το πρωτάθλημα, το 3ο συνεχόμενο και 240 συνολικά για τον ΑΠΟΕΛ μας.

Είναι ξεκάθαρο ότι σε αντίθεση με άλλους, εμείς δεν έχουμε φίλους και «συμμάχους». Μόνοι μας παλεύουμε κόντρα σε παθιασμένους και φανατισμένους αντιπάλους, που πλέον μας πολεμούν χωρίς προσχήματα.

Εκτός από την ποιότητα της ομάδας μας έχουμε ένα πολύ ισχυρό όπλο που για κάποιους λόγους δεν το εκμεταλλευτήκαμε όσο πρέπει. Αναφερόμαστε βέβαια στη ψυχή του ΑΠΟΕΛ, τις χιλιάδες οπαδούς του. Κανένας δεν αμφισβητεί ότι διαθέτουμε την καλύτερη κερκίδα στην Κύπρο. Ο ένας στους δύο φιλάθλους στη Λευκωσία και ο ένας στους τρεις παγκύπρια είναι φίλος ή οπαδός του Θρύλου μας..

Είναι κρίμα κι άδικο όμως γι’ αυτή τη σπουδαία ομάδα που έχουμε, να μένει απροστάτευτη και αβοήθητη από τον κόσμο της. Σε σχέση με άλλες χρονιές έχουμε μείωση του μέσου όρου διάθεσης εισιτηρίων στους αγώνες μας. Αν είναι δυνατόν! Έχουμε τόσους ποιοτικούς παίκτες στο δυναμικό μας και όμως η πλειοψηφία των ΑΠΟΕΛιστών προτιμά τον καναπέ αντί το γήπεδο! Αυτή είναι η πικρή αλήθεια.

Δεν γίνεται να πηγαίνουμε 5.000 στο γήπεδο και άλλοι 15.000 να ακούνε το παιχνίδι από το ραδιόφωνο ή να το βλέπουν από την τηλεόραση. Δεν γίνεται τόσοι πολλοί να μένουν αμέτοχοι σ’ αυτό τον ωραίο αγώνα. Επιβάλλεται να κάνουμε κι εμείς οι οπαδοί την υπέρβαση και την αντεπίθεση μας.

Εμείς επειδή πιστεύουμε στο φιλότιμο του ΑΠΟΕΛίστα, στη λεβεντιά και την περηφάνια του περιμένουμε τη μαζική επιστροφή του κόσμου. Πρέπει να δώσουμε το μήνυμα και στους ποδοσφαιριστές μας αλλά και στους αντιπάλους ότι το θηρίο ξύπνησε και δεν πρόκειται να αφήσει ξανά μόνη και αβοήθητη την Ομάδα μας.

Όλοι οι γνήσιοι ΑΠΟΕΛίστες επιβάλλεται να επιστρέψουν στο γήπεδο για να βοηθήσουν να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί νέες μεγάλες νίκες και ανεπανάληπτους θριάμβους. Το καθήκον μας καλεί. Η Ομάδα μας έχει ανάγκη.

Με τη βοήθεια σας, η νίκη είναι σίγουρη. Είμαστε αποφασισμένοι για το 3ο συνεχόμενο. Το θέλουμε με όλη μας την ψυχή κανένας δεν μπορεί να μας σταματήσει. Όσοι αγαπούμε πραγματικά το ΑΠΟΕΛ ήρθε η ώρα να το (ξανά) αποδείξουμε έμπρακτα.

Όσοι πιστοί…!

Previous post

Καλή Ανάσταση

Next post

«Θα το πάρουμε και αυτό»