ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Αντίπαλος μόνο ο κακός του εαυτός!

Το αναμενόμενο έγινε και τώρα χρειάζεται απλά να διατηρηθεί στην κορυφή ο ΑΠΟΕΛ. Η εύκολη νίκη επί του Ερμή επανέφερε τον ΑΠΟΕΛ στην πρώτη θέση, πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος, και το μοναδικό ζητούμενο πλέον είναι να μην κάνουμε άλλα δώρα!

Δεν είναι τυχαίο πως όλες οι δηλώσεις μετά το ματς κυμάνθηκαν εκεί: να σταθεροποιηθεί ο ΑΠΟΕΛ και να μην παρουσιάσει ξανά σκαμπανεβάσματα, όπως έχει κάνει συχνά μέχρι τώρα.

Ας μην ξεχνάμε πως αυτή ήταν μόλις η δεύτερη νίκη σε πέντε παιχνίδια στα πλέι οφ! Ο ΑΠΟΕΛ είναι υποχρεωμένος να αφήσει πίσω του την αστάθεια που τον χαρακτήριζε και να δείξει, στο καθοριστικό φινάλε της χρονιάς, τη σοβαρότητα και τη σταθερότητα που χρειάζεται.

Η ομάδα του Φινκ απέχει επτά παιχνίδια από ένα ιστορικό δεύτερο συνεχόμενο νταμπλ! Πέντε τελικοί στο πρωτάθλημα και δύο στο Κύπελλο χωρίζουν την ομάδα μας από κάτι τρομερό! Το μόνο που απαιτείται είναι να μπαίνει η ομάδα στο γήπεδο σε κάθε παιχνίδι με την αποφασιστικότητα και τη σοβαρότητα που μπήκε χθες με τον Ερμή.

Για να είμαστε ειλικρινείς, δεν βλέπουμε να έχει αντίπαλο ο ΑΠΟΕΛ. Μοναδικός του αντίπαλος είναι ο κακός του εαυτός! Μόνο μ’ αυτόν πρέπει να παλέψει για να μην τον εμφανίσει ξανά στο γήπεδο!  

Το 3-0 επί της Ομόνοιας στο Κύπελλο που φέρνει την ομάδα μας μία ανάσα από τον τελικό του Κυπέλλου και το 3-0 επί του Ερμή στο πρωτάθλημα που επαναφέρει τον ΑΠΟΕΛ στην κορυφή έχουν επαναφέρει τα χαμόγελα στο “γαλαζοκίτρινο” στρατόπεδο. Η αισιοδοξία είναι πλέον διάχυτη. Αλλά βλέπουμε και μία διάθεση για προσγείωση, αφού δεν ήταν λίγες οι φορές φέτος που ο ΑΠΟΕΛ το πλήρωσε, όποτε χαλάρωσε.

Το παρατηρούμε και ενόψει της ρεβάνς με την Ομόνοια, όπου το 3-0 δίνει σημαντικότατο προβάδισμα στην ομάδα μας, όμως στις δηλώσεις τους όλοι είναι προσεκτικοί. Όχι γιατί πιστεύει κάποιος ότι θα χαθεί η πρόκριση, αλλά γιατί για να έρθει το νταμπλ ξανά απαιτείται συγκέντρωση και προσοχή από όλους στα επτά 90άλεπτα που έμειναν.

Previous post

Έρχεται από την εξωτερική!

Next post

Πρώτος!