Futsal

Αγκάλιασε το back 2 back

Αγκαλιά με τον 2ο συνεχόμενο τίτλο βρίσκεται η ομάδα φούτσαλ του Σωματείου μας δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος μετά την επιβλητική εμφάνιση απέναντι στην Ε.Ν.Π. της οποίας επικράτησε με 11-5 στο κλειστό της Σωτήρας.

Με τη νίκη της αυτή η ομάδα μας διατήρησε το +4 από την 2η Ομόνοια και χρειάζεται νίκη στον επόμενο αγώνα με αντίπαλο την Ανόρθωση στο Κίτιον για να πανηγυρίσει την κατάκτηση του 2ου πρωταθλήματος στην ιστορία του τμήματος.

Όσον αφορά τον αγώνα παρόλο που η ομάδα μας βρέθηκε δις πίσω στο σκορ με 1-0 και 2-1 έκανε την ολική ανατροπή και παραδίδοντας μαθήματα φούτσαλ δεν έδωσε περαιτέρω δικαιώματα στην Ε.Ν.Π. να αμφισβητήσει την ανωτερότητα της.

O Ιακώβου πέτυχε 4 τέρματα, ο Johny έκανε ένα ακόμα hat-trick με τον Κολουμπρή να σκοράρει δις και τους Leo και Victor Diego να συμπληρώνουν τα 11 τέρματα που πέτυχε η ομάδα μας.

Πλέον η προσοχή όλων στρέφεται στο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής των πλέι-οφ όπου αντίπαλος μας θα είναι η Ανόρθωση εκτός έδρας και με τυχόν νίκη θα σφραγίσουμε και μαθηματικά τον τίτλο.

Το παιχνίδι είναι ορισμένο για την ερχόμενη Πέμπτη 22 Απριλίου στις 21:15.

Previous post

Καιρός για νίκη!

Next post

Η ώρα του κόσμου