ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Ενθουσιασμένοι οι Νατέλ, Καζού, θέλουν το νταμπλ

Οι Καζού και Νατέλ παραχώρησαν δηλώσεις στην ιστοσελίδα esportes.yahoo.com για την κατάκτηση πρωταθλήματος για πρώτη φορά μετά την έξοδο τους στην Ευρώπη, δηλώνοντας ενθουσιασμένοι και πανέτοιμοι για την κατάκτηση του νταμπλ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καζού: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το επίτευγμα της κατάκτησης του πρωταθλήματος, το οποίο προήλθε μετά από σκληρή δουλειά και συνεργασία από τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο. Παλέψαμε σκληρά κάθε μέρα και τώρα η προσπάθεια μας απέδωσε καρπούς. Είναι ευτυχία για μένα να κατακτήσω πρωτάθλημα στην πρώτη μου χρονιά στην Ευρώπη. Τώρα θα ξεκουραστούμε και έχουμε τον τελικό κυπέλλου για να φέρουμε άλλον ένα τίτλο στον ΑΠΟΕΛ».

Οι δηλώσεις του Νατέλ: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για αυτόν τον τίτλο, είναι ο πρώτος μου στην Ευρώπη. Από την αρχή του πρωταθλήματος το θέλαμε πολύ, παλέψαμε σκληρά για να πετύχουμε αυτό τον στόχο. Είμαι ευχαριστημένος, επίσης, που βοήθησα την ομάδα να πάρει το εισιτήριο για την προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ».

Previous post

«Τρέχει αρκετά ο προγραμματισμός...»

Next post

Ο ΑΠΟΕΛΙΣΜΟΣ γιορτάζει, ο Θρύλος γιγαντώνεται