Ποδοσφαιρο

Θα κινηθεί για δύο επιθετικούς;

Τα σενάρια για την μετεγγραφική περίοδο του Ιανουάριου άρχισαν από αρκετά νωρίς στον ΑΠΟΕΛ. Αφορμή για τη μετεγγραφική παραφιλολογία οι δηλώσεις του προέδρου του ΑΠΟΕΛ Πρόδρομου Πετρίδη, ο οποίος στο πρόσφατο Fan Day τόνισε πως θα ενισχυθεί η «γραμμή κρούσης» με έναν επιθετικό.

Παράλληλα, διαρρέει πως θα γίνει προσπάθεια απόκτησης δύο επιθετικών, αφού οι Ντελατόρε – Ρέζα δεν έχουν ακόμη ικανοποιήσει με τις εμφανίσεις τους. Έγιναν διορθωτικές ενέργειες από τον Παόλο Τραμετσάνι στην αμυντική λειτουργία της ομάδας, αλλά φαίνεται εξόφθαλμα ότι υπάρχει πρόβλημα στο επιθετικό κομμάτι. Το πρόβλημα επιδεινώνεται ακόμη περισσότερο όταν ο Μούσα Αλ-Τάαμαρι δεν βρίσκει τους χορούς για να δημιουργήσει «ρήγματα».

Ο Πετρίδης έδωσε το έναυσμα… για να αρχίσουν τα σενάρια για τις αποχωρίσεις του Ιανουάριου, αφού το μόνο σίγουρο είναι ότι για να εγγραφούν νέοι ποδοσφαιριστές, πρέπει κάποιοι να αποχωρίσουν. Το ρόστερ των πρωταθλητών αποτελείται από 29 ποδοσφαιριστές εκ των οποίων οι 19 είναι ξένοι/κοινοτικοί και οι δέκα Κύπριοι. Από τους 19 ξένους/κοινοτικούς οι πέντε είναι γραμμένοι στο κατάλογο Β’. Αυτοί είναι οι Κασίνι, Λέο Νατέλ, Μπάλονγκ και ο Τάαμαρι, Κάζου.

Μένει να δούμε τις αποφάσεις που θα πάρει ο προπονητής σε συνεργασία πάντοτε με τον τεχνικό διευθυντή Ντομένικο Τέτι και πως αμφότεροι θα προχωρήσουν με τις τέσσερις προσθήκες που δικαιούνται οι ομάδες στην εμβόλιμη μετεγγραφική περίοδο.

Ο Ιταλός προπονητής ένα ρόστερ «δημιούργημα» του Μπρούνο Μπαλταζάρ. Πολύ πιθανό είναι να θελήσει να βάλει το δικό του στίγμα στην ομάδα με τη μετεγγραφή τεσσάρων νέων ποδοσφαιριστών που θα δημιουργήσουν νέα αγωνιστικά δεδομένα. Το μοναδικό που θεωρείται δεδομένο είναι η αποχώρηση τουλάχιστον ενός ποδοσφαιριστή για κάθε προσθήκη που θα υλοποιηθεί. Το κυνήγι για τον έκτο έβδομο συνεχόμενο τίτλο απαιτεί σωστό χειρισμό του υπάρχοντος ρόστερ και σωστές μετεγγραφές που θα βοηθήσουν άμεσα και έμπρακτα την ομάδα.

 

Goal

Previous post

Η σωστή διαχείρηση του Ζαχίντ

Next post

Περιθωριοποίηση...