Καλαθοσφαιρα

«ΜΠΑΜ» με Ντράγκαν Ράτσα

 

Ένα σπουδαίο προπονητή ανακοίνωσε η Ομάδα μας για να αναλάβει τα ηνία της ομάδας καλαθόσφαιρας. Συγκεκριμένα η ομάδα μας ήρθε σε συμφωνία με τον Ντράγκαν Ράτσα για 2 χρόνια. Πρόκειται για ένα προπονητή που κατέγραψε σπουδαίες επιτυχίες με πολλές κυπριακές ομάδες με σπουδαιότερη την κατάκτηση ευρωπαϊκού τροπαίου με την ΑΕΛ το 2003.

Αναλυτικά:

Ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ελλήνων Λευκωσίας ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή Καλαθόσφαιρας, Ντράγκαν Ράτσα. Η συνεργασία είναι διετούς διάρκειας και ολοκληρώνεται το 2022.

Ο Σερβοκύπριος τεχνικός επιστρέφει στο κυπριακό πρωτάθλημα μετά από αρκετά χρόνια. Σε μια χώρα που είχε εξαιρετική παρουσία και οδήγησε την ΑΕΛ, τη μοναδική κυπριακή ομάδα, στην κατάκτηση ευρωπαϊκού τροπαίου, το 2003. Ο Ράτσα διετέλεσε προπονητής του ΑΠΟΕΛ, του Απόλλωνα και του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της Κύπρου. Τα τελευταία χρόνια βρισκόταν στην Κίνα.

Ο κ. Ράτσα έχει μεγάλη εμπειρία και γνωρίζει άριστα το πρωτάθλημα μας. Δούλεψε επιτυχώς με Κύπριους καλαθοσφαιριστές και σε μια χρονιά, όπου οι γηγενείς παίκτες θα παίξουν σημαντικό ρόλο, εκτιμούμε ότι καταλήξαμε στην καλύτερη δυνατή επιλογή.

Ευχόμαστε στον Ντράγκαν Ράτσα καλή επιτυχία και να οδηγήσει τον ΑΠΟΕΛ στην κορυφή του κυπριακού μπάσκετ.

Previous post

Τα κλειστά μάτια του Σωτηρίου και η α λα καρτ ευαισθησία των «αντικειμενικών»

Next post

Γερό μπάσιμο Ποταμίτη, Ζιβανάρη και άλλων για το σωματείο