ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Με κατεβασμένα μυαλά για την πρόκριση

Σε κάτι περισσότερο από 24 ώρες (24/9-21:00) η ομάδα μας θα κληθεί να δώσει τον πολύ σημαντικό αγώνα απέναντι στην Ζρίνσκι. Το ζητούμενο δεν είναι οτιδήποτε άλλο από την πρόκριση η οποία θα μας οδηγήσει στην επόμενη φάση.

Ο Ουζουνίδης ο οποίος μέσα σε όλα που καλείται να αντιμετωπίσει είναι και τα διαφορά που προκύπτουν με τους τραυματίες κάτι που σημαίνει πως ειδικότερα στο αριστερό άκρο της άμυνας που έτσι όπως φρόντισαν οι αρμόδιοι να έρθουν τα πράγματα θα πειραματιστούμε είτε με τον Νσούε είτε με τον Ζεράλδες. Τα μόνα ερωτηματικά που προκύπτουν όσον αφορά την ενδεκάδα είναι πως θα παραταχθεί η τετράδα στην άμυνα, στην μεσαία γραμμή η λογική λέει ότι θα πάμε με την τριάδα Ανουάρ, Ντέβι και Ζαχίντ ενώ στα άκρα διεκδικούν με ίσες πιθανότητες Αντζίλι, Τάμαρι, Εφραίμ και Ντογκαλά, στην επίθεση λογικά ο Νούχιου.

Σε γένικες γραμμές οι παίκτες θα πρέπει να καταλάβουν ότι επιπολαιότητες και λάθη τα οποία έκαναν στον αγώνα με την ΕΝΠ απαγορεύονται γιατί πληρώνονται ποσό μάλλον όταν μιλάμε για μόνους αγώνες. Το διακύβευμα για την πρόκριση σε ευρωπαϊκό όμιλο είναι μονόδρομος για τους γνωστούς λόγους και άπαντες πρέπει να έχουν τα μυαλά τους κατεβασμένα για να έρθει η πρόκριση.

 

Previous post

Λύση...

Next post

Πεντεβίνος: «Η Ομάδα χτίζει χαρακτήρα...»