ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Προπονητές κερκίδας

Σε καμία περίπτωση δεν κρίνουμε ένα παίχτη από ένα και μόνο παιχνίδι. Απλά επειδή έχουμε την τάση να γινόμαστε “προπονητές της κερκίδας” και να κρίνουμε τους πάντες και τα πάντα, θα ήταν παράξενο να μην εκφράσουμε την άποψη μας για τα νέα μας αποκτήματα έστω και τα λίγα λεπτά που τους είδαμε.

Γιάκολις, Βιντιγκάλ και Μπεζιάκ πήραν χρόνο συμμετοχής στο χθεσινό παιχνίδι της ομάδας μας. Ο Γιάκολις παίζοντας για 90 λεπτά έδειξε ότι μπορεί να αντεπεξέλθει και είναι ετοιμοπόλεμος ενόψει συνέχειας. Βλέποντας τον χθες για 90 λεπτά απέδειξε γιατί αποτελούσε ηχηρή μεταγραφή για το ΑΠΟΕΛ. Μοίραζε πάσες, αμυνόταν σωστά, επιθετικά ήταν εξαιρετικός όπως και οι σέντρες του στην περιοχή. Ο Κροάτης μέσος έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα μας και μπορεί να αντικαταστήσει τον Ενσούε ανά πάσα στιγμή.

Ο Μπεζιάκ μπαίνοντας ως αλλαγή στον χθεσινό αγώνα βοήθησε αρκετά την ομάδα να φτιάξει αξιόλογες φάσεις προς την αντίπαλη εστία. Στα 20 λεπτά που μπήκε ως αλλαγή,έτρεξε, μοίρασε αρκετές κάθετες πάσες αλλά αυτό που θέλει και ο ίδιος είναι τα γκολ, αλλά και εννοείται περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Παιχνίδι με παιχνίδι σίγουρα θα προσαρμοστεί πλήρως και θα είναι σε θέση να αναδείξει και αυτός τις ικανότητες του.

Καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι ο Βιντιγκάλ αποτελεί “διαμάντι” για τα γήπεδα. Δεν είναι μόνο το γκολ που πέτυχε χθες, είναι και η συνολική παρουσία του στο γήπεδο. Μπορεί να έπαιξε για 10 λεπτά, όμως η παρουσία του ήταν αισθητή. Μοίρασε, πάσαρε, ντρίπλαρε και το κερασάκι στην τούρτα ήταν ότι σκόραρε. Σίγουρα παιχνίδι με παιχνίδι θα γίνεται όλο και καλύτερος και θα μας βοηθήσει αρκετά στην κατάκτηση του 7ου συνεχόμενου.

Από το ερχόμενο Σαββατοκυρίακο ξεκινούν τα ντέρμπι με αεκ και απόλλων πριν τα playoff. Ζητούμενο για την ομάδα μας είναι παίχτες όπως ο Τάμαρι, Μοράις, Σόουζα, Καζού θα πρέπει να ανεβάσουν στροφές ενόψει συνέχειας. Ο Τάμαρι δεν μας συνήθισε σε τέτοιες αποδόσεις όπως και ο Μοράις ο οποίος μετά τα 2 χαμένα πέναλτι σε προηγούμενους αγώνες δεν φαίνεται να είναι στα καλύτερα του. Ο Σόουζα προσπαθεί αλλά βρίσκεται πίσω, το ίδιο και ο Καζού ο οποίος δείχνει να δυσκολεύεται.

Κάνουμε αρχή με την Αεκ το Σάββατο στο ΓΣΠ. Ανεβάζοντας κατακόρυφα την απόδοση της η ομάδα μας μπορεί άνετα να μπει στα playoff πρώτη, αλλά και με αρκετή διαφορά βαθμών από τον δεύτερο.

 

ΥΓ: Με 2 συνεχόμενες νίκες, γυρέψετε τον δεύτερο!

 

Πορτοκαλί Diva

Previous post

«Για μας τα πλέι οφ ξεκινούν από αυτό το Σάββατο»

Next post

Τι αλλάζει το πλάνο Τραμετσάνι