Ποδοσφαιρο

Να κάνει ένα νικηφόρο σερί

Ομολογουμένως με τον Πάολο Τραμετσάνι στον πάγκο άλλαξαν πράγματα προς το καλύτερο, σταδιακά μεν αλλά φαίνεται η διαφορά του ΑΠΟΕΛ εντός αγωνιστικού χώρου.

Η ομάδα έχει επιτέλους ένα πλάνο, βγάζει χαρακτήρα και πλέον αυτό που απομένει να κάνει το οποίο φέτος δεν έγινε εφικτό είναι ένα νικηφόρο σερί το οποίο θα πείσει και τον πιο άπιστο ότι αυτή η ομάδα μπορεί να φτάσει στο 7ο σερί πρωτάθλημα αλλά ταυτόχρονα να πάρει ψυχολογία και αυτοπεποίθηση.

Το δεύτερο είναι πιο σημαντικό την δεδομένη στιγμή και αυτός είναι ο στόχος τουλάχιστον μέχρι και την επόμενη διακοπή. Από την ημέρα που η ομάδα ρίχθηκε στη μάχη της τρέχουσας σεζόν στις 11 του περασμένου Ιουλίου μέχρι και σήμερα δεν κατάφερε να πετύχει περισσότερες από δυο συνεχόμενες νίκες, πράγμα που του επιτρέπει να δημιουργήσει την απαιτούμενη δυναμική. Τέσσερεις φορές μέτρησαν δυο σερί επιτυχίες και έμειναν ως εκεί.

**Στις 17 Ιουλίου το ΑΠΟΕΛ νίκησε 1-0 την Σούντουβα για το Τσάμπιονς Λιγκ, στις 26 Ιουλίου νίκησε 5-0 τη Φλόρα στο ΓΣΠ και το σερί σταμάτησε στην ήττα 2-0 από τους Εσθονούς στο Ταλίν.

** Στις 16 Αυγούστου το ΑΠΟΕΛ νίκησε 3-1 την Χάποελ Μπερ Σεβά και προκρίθηκε, ακολούθησε η νίκη 1-0 επί της Αστάνα στο ΓΣΠ στις 23 Αυγούστου και δεν τρίτωσε το καλό καθώς ήρθε η ήττα 1-0 στο Καζακστάν.

**Στις 16 Σεπτεμβρίου το ΑΠΟΕΛ νίκησε 1-0 εκτός έδρας τον Ερμή, ακολούθησε στο ίδιο γήπεδο νέο διπλό 3-2 επί της Νέας Σαλαμίνας αλλά το σερί τερματίστηκε με τον χειρότερο τρόπο με ήττα 5-2 από την Δόξα στο ΓΣΠ.

** Στις 27 Οκτωβρίου οι «γαλαζοκίτρινοι» νίκησαν εκτός έδρας την Αλκή 4-2, ακολούθησε η νίκη επί της Ομόνοιας με 2-0 στις 31 Οκτωβρίου αλλά το 0-0 στην Πάφο με την τοπική ομάδα έβαλε τέλος στο νικηφόρο σερί.

ΧΡΙΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ  sportfm

Previous post

Ενίσχυση με δύο επιθετικούς

Next post

Παρουσία