ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Μπαλταζάρ: «Νιώθω ντροπή»!

Ντροπιασμένος με την εικόνα που παρουσίασε η Ομάδα μας, ιδίως στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Σούντουβα, δήλωσε ο Πορτογάλος προπονητής μας Μπρούνο Μπαλταζάρ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Το πρώτο που θέλω να πω είναι ένα συγνώμη στους φιλάθλους και ειδικά για αυτούς που ταξίδεψαν εδώ.

Στα πρώτα είκοσι λεπτά χάναμε 3-0, θα έπρεπε να είχα μια εξήγηση αλλά δεν μπορώ να τη δώσω. Αναλύσαμε τον αντίπαλο, είχαμε δει τα δυνατά σημεία του αντιπάλου. Αυτό που νιώθω είναι ντροπή, ειδικά για το πρώτο εικοσάλεπτο. Θα αναλύσουμε το παιχνίδι, θα μιλήσω με τους παίκτες έναν-έναν γιατί προετοιμαστήκαμε πολύ διαφορετικά από ότι δείξαμε σήμερα.

Πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να προκριθούμε. Έχουμε ένα βουνό να ανέβουμε, αλλά θα τα καταφέρουμε. Ζητώ ακόμα μια φορά συγνώμη. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε κάποιες αλλαγές, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και καταφέραμε να πετύχουμε ένα τέρμα στην τελευταία φάση που αλλάζει τα δεδομένα για τον επαναληπτικό της Λευκωσίας, αλλά δεν αλλάζει αυτό την τραγική μας εμφάνιση».

Αν παραμένουμε το φαβορί:

«Η γραμμή ανάμεσα στην φαβορί και το αουτσάιντερ είναι πολύ λεπτή. Για να είμαστε φαβορί πρέπει να το δείξουμε και στον αγωνιστικό χώρο. Ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο έπρεπε να κάνουμε περισσότερα, παίξαμε απέναντι σε μια δυνατή σωματικά ομάδα. Δεν με εκπλήσσει η εμφάνιση της Σούντουβα, τους το είπαμε ότι αυτή είναι, αλλά είναι ένα καλό μάθημα και πρέπει να μάθουμε για την επόμενη βδομάδα».

Αν υπότίμησαν τον αντίπαλο:

«Δεν μπορώ να το πω αλλά ίσως δεν περιμέναμε τόσο δυναμική τη Σούντουβα. Και όταν το αντιληφθήκαμε ότι ο αντίπαλος μπήκε στο γήπεδο για να κερδίσει ήταν αργά».

Αν υπήρχε λάθος στο πλάνο:

«Θα ήθελα να απαντήσω ξεκάθαρα, δεν μου αρέσει να αποφεύγω τις ερωτήσεις. Αλλά είμαι ειλικρινής δεν έχω καταλάβει τι έγινε στο πρώτο ημίχρονο. Θέλω να δω τον αγώνα για να τον αναλύσω. Έγιναν όλα πολύ γρήγορα».

Previous post

Χειρότερα δεν γινόταν!

Next post

Λάθος επιλογές και σε πρόσωπα και σε τακτική (photos)