ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Εντεκάδα με δύο ερωτηματικά

Την Κυριακή η Ομάδα μας θα δώσει το πρώτο δυνατό τεστ με αντίπαλο τους μπλε χόχους. Είναι σημαντικό η εντεκάδα να αποτελείται από τους πιο ετοιμοπόλεμους. Πέρα της απουσίας του Ανουάρ (κάρτες) οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί ο Γουίλερ ο οποίος είναι άγνωστο γιατί δε πήρε φανέλα βασικού στο παιχνίδι με την Πάφο. Στην ίδια μοίρα είναι και ο Εντογκαλά ο οποίος είναι σε πολύ καλύτερη φόρμα από τον Ατζίλι. Στην αριστερή πλευρά την θέση διεκδικούν με ίσες πιθανότητες οι Εφραίμ και Κλωναρίδης. Δύσκολα θα δούμε αλλαγή στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο με τους Σάντος και Ζόρζε να έχουν κλειδωμένη τη θέση τους στην εντεκάδα. Τη θέση του Ανουάρ αναμένεται να καλύψει ο Γιένσεν. Ερωτηματικό είναι και η θέση στη γραμμή κρούσης καθώς η μέχρι τώρα προβληματική παρουσία του Μπεν Σαχάρ αυξάνει τις πιθανότητες του Νούχιου να πάρει φανέλα βασικού.

Πιθανή εντεκάδα:

Σίλβα, Ενσούε, Σάντος, Ζόρζε, Γουίλερ, Γιένσεν, Ντε Βινσέντι, Ζαχίντ, Εντογκαλά, Εφραίμ ή Κλωναρίδης, Μπεν Σαχάρ ή Νούχιου

Previous post

Σίγουρος

Next post

Μάλλον με Εθνικό