ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

«Από Δευτέρας θα αξιολογηθεί η κατάσταση με Οφόρι»

Για όλα τα θέματα της επικαιρότητας που αφορούν τον ΑΠΟΕΛ μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος Τύπου των «γαλαζοκιτρίνων», Νεκτάριος Πετεβίνος.

Κληθείς να σχολιάσει τα δεδομένα για την περίπτωση του Οφόρι, ο Νεκτάριος Πετεβίνος ξεκαθάρισε πως δεν είναι δεδομένη η πραγματοποίηση τέταρτης μεταγραφής.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου:

Για τη νίκη στο παιχνίδι με τον Ερμή και ματς που ακολουθεί με τη Δόξα: «Το πιο σημαντικό για μας είναι ότι πέραν το ότι εξασφαλίσαμε ένα σκορ ήταν ότι συνδυάσαμε το αποτέλεσμα με καλή εμφάνιση. Θέλουμε να έχουμε και συνέχεια. Επιστρέφουμε σε ρυθμούς πρωταθλήματος. Έχουμε να αγωνιστούμε με μια ομάδα που χτυπά την πόρτα της εξάδας. Εάν η απόδοση της ομάδας είναι τέτοια τότε θα μπορέσουμε να κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς»

Για τα αγωνιστικά δεδομένα ενόψει Δόξας: «Πέραν από τους παίκτες που είναι στο ιατρικό δελτίο είναι εκτός και τα δυο παιδιά που έχουν συμπληρώσει κίτρινες κάρτες, ο Εμπεσίλιο και ο Σάλαϊ. Βεβαίως προστίθεται και στις επιλογές και ο Ενσούε».

Για το γεγονός ότι η ώρα του αγώνα προσφέρεται για μεγάλη προσέλευση κόσμου: «Σαφώς και είναι μια ώρα που μπορεί να έρθει κόσμος στο γήπεδο. Το κίνητρο είναι κυρίως η καλή απόδοση της ομάδας και η υποστήριξη των παικτών μέσα στον αγωνιστικό χώρο σε μια πάρα πολύ δύσκολη περίοδο. Είναι και το γεγονός ότι ο ΑΠΟΕΛίστας έχει αρκετό καιρό να δει την ομάδα του ζωντανά λόγω των τιμωριών».

Για το γηπεδικό: «Σε ότι αφορά στο θέμα του γηπέδου έχουμε τοποθετηθεί αρκετές φορές. Είναι ένα θέμα το οποίο μας απασχολεί αλλά δεν αναφερόμαστε δημόσια σε λεπτομέρειες. Θα πρέπει να γίνει αρκετή δουλειά και όταν υπάρχουν ουσιαστικές εξελίξεις να τοποθετούμαστε σε αυτό. Ο κ. Πετρίδης είχε αναφερθεί ότι υπάρχει χρονικός ορίζοντας για μια συγκεκριμένη απόφαση που πρέπει να παρθεί όταν έχουμε κατάληξη σε συζητήσεις για τον χώρο. Υπάρχουν τρεις χώροι που μας ενδιαφέρουν. Ένας είναι το Μακάρειο, άλλος είναι ο χώρος στη Λακατάμια και ακόμη μια περιοχή αλλά δεν έχει γίνει κάτι το ουσιαστικό. Σε ένα μήνα περίπου θα έχομε νεότερα. Αυτός ο μήνας έχει να κάνει με τη συμπλήρωση κάποιων μελετών που περιμένουμε με τη βιωσιμότητα συντήρησης του γηπέδου. Σε ένα μήνα θα μπορούμε να πούμε περισσότερα».

Για την προπώληση εισιτηρίων από την πλατφόρμα της ΚΟΠ: «Έχουμε ζητήσει από την Επίτροπο μια συνάντηση για να μπορέσουμε να διευκρινίσουμε κάποια θέματα σχετικά με τον τρόπο διανομής των εισιτηρίων από την πλατφόρμα της ΚΟΠ».

Για τις δηλώσεις του ΠτΔ για την ταυτοποίηση: «Ήταν θέμα να τροχοδρομήσει κάποιες καταστάσεις για εφαρμογή του μέτρου της κάρτας οπαδού. Γνωρίζουμε όλοι ότι είναι προσωρινό το μέτρο της ΚΟΠ. Αναμένουμε με το τέλος της τρέχουσας περιόδου να παρθούν τέτοιες αποφάσεις για να τελειώνουμε με αυτό το θέμα και να μην προχωράμε σε ημίμετρα. Ελπίζουμε να παρθούν οι αποφάσεις που πρέπει να παρθούν από την ερχόμενη περίοδο».

Για το πότε θα εγγραφεί ο Ντελατόρε: «Ο Ντελατόρε θα εγγραφεί την επόμενη βδομάδα».

Για τον Οφόρι: «Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Ο ΑΠΟΕΛ, τις μεταγραφές που έπρεπε να κάνει τις έχει ήδη κάνει. Αφορούσαν στις ανάγκες της ομάδας για να καλύψει κάποια κενά που έχουν δημιουργηθεί λόγω των τραυματισμών. Από εκεί και πέρα, δεν είμαστε σε μια φάση που βιαζόμαστε για το οτιδήποτε, εξ ού και όπως βλέπετε έχει δοθεί ναι μια προτεραιότητα στο θέμα του Οφόρι αλλά δεν είναι και κάτι το οποίο μας απασχολεί καθημερινά. Από Δευτέρας θα αξιολογηθεί κατάσταση ξανά και θα δούμε πως θα προχωρήσουμε και αν θα προχωρήσουμε σε περαιτέρω μεταγραφική προσθήκη».

Previous post

Ζαχίντ: «Σκέφτεσαι τέτοιες προτάσεις»

Next post

Αν ο Οφόρι έρθει σύντομα...