Ποδοσφαιρο

Χαιρετίσματα από τον Κακά

Απομένουν έξι τελικοί για την κατάκτηση του νταμπλ. Η ομάδα μας έχει όλα τα φόντα για να κατακτήσει όλους τους εγχώριους τίτλους.

Στον τελικό της 20ης Μαΐου θα αντιμετωπίσουμε την ΑΕΛ. Για να πούμε την αλήθεια, είμαστε ικανοποιημένοι που δεν πέρασε η ΑΕΚ στον τελικό. Η ομάδα του Χριστάκη είναι του χεριού μας και ένα σοβαρό ΑΠΟΕΛ δεν θα έχει κανένα πρόβλημα για να σηκώσει την κούπα.

Οι λεμεσιανοί πανηγύρισαν λες και έχουν κατακτήσει ήδη το κύπελλο. Στον εναέριο άρχισαν τα προεόρτια του κυπέλλου από χτες και θα συνεχιστούν μέχρι και τη μέρα του τελικού γιατί μετά θα επιστρέψουν στις τρύπες τους. Μια ομαδούλα η οποία έκανε καθυστερήσεις από το 55’ δεν μπορεί να έχει απαιτήσεις κόντρα στον ΑΠΟΕΛ. Δεν είναι θέμα υπεροψίας ούτε και υποτίμησης, είναι η πραγματικότητα. Η διαφορά μεταξύ των δυο ομάδων θα φανεί στον τελικό, σε όποιο γήπεδο κι αν αγωνιστούμε.

Δεν πα’ να φέρετε μασκοφόρους, κουκουλοφόρους ή ότι άλλο θέλετε, δεν υπάρχει περίπτωση να γλυτώσετε τον εξευτελισμό. Το βράδυ της 20ης Μαΐου ο Κακά θα σηκώνει την κούπα από τον εξώστη και θα σας στέλνει χαιρετίσματα.

Ο Μάιος θα είναι ένας δύσκολος μήνας για τους λεμεσιανούς. Προβλέπεται μεγάλη κακοκαιρία στη Λεμεσό, ο πορτοκαλί τυφώνας θα ξεκινήσει από το Κολόσσι και θα φτάσει μέχρι και τον Άη Νικόλα, δεν θα αφήσει τίποτα όρθιο πίσω του. Εν μέρει, καταλαβαίνουμε το μίσος των λεμεσιανών για τον ΑΠΟΕΛ. Δεν είναι και λίγο πράγμα να στέλνεις μια ολόκληρη πόλη για μπάνια (απολλωνίστες και αελίστες μαζί), γιατί αυτό ακριβώς θα γίνει στο τέλος του Μαϊου.

Πρέπει να προχωράμε βήμα-βήμα, το κύπελλο μπορεί να περιμένει. Το Σάββατο έχουμε ένα  δύσκολο παιχνίδι στο κουκλοθέατρο των μαθητών. Ο κόσμος θα κάνει το καθήκον και θα βρίσκεται στα τσιμέντα.

Ήρθε η ώρα να πάρουν ένα πολύ γερό μάθημα οι βαρωσιώτες για αυτό και οι παίκτες μας θα πρέπει να κάνουν το καλύτερο τους φετινό παιχνίδι.

Previous post

Εξετάσεις για Πάρντο και Αντωνιάδη

Next post

Να μεγαλώσουμε το σερί