Σταύρος Γεωργίου: «Θέλω να δίνω τα πάντα για τον ΑΠΟΕΛ»
Οι δηλώσεις του μετά τον αγώνα στην κάμερα της Cablenet

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη μας με 5-2 επί του Χαλκάνορα και την πρόκριση στο κύπελλο, Σταύρος Γεωργίου, μίλησε μετά το τέλος του αγώνα στην κάμερα της Cablenet.
Αν κατάλαβε ότι πέτυχε το τέλειο χατ-τρικ, ένα γκολ με το δεξί, ένα με το αριστερό και μια κεφαλιά: «Όχι δεν το κατάλαβα στο παιχνίδι. Είμαι χαρούμενος που το πέτυχα».
Για το παιχνίδι: «Ήταν ένα απαιτητικό παιχνίδι καθώς πολλοί παίκτες παίξαμε για πρώτη φορά μαζί, δεν ήταν εύκολο. Μου έδωσε την ευκαιρία ο προπονητής και είμαι χαρούμενος όποτε παίζω για το ΑΠΟΕΛ».
Για το ματς πρωταθλήματος που ακολουθεί με την πρώην του ομάδα Ομόνοια Αραδίππου: «Θα έχω πάντα στην καρδιά μου την Ομόνοια Αραδίππου αλλά θα πάμε εκεί για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».



