Μετάβαση στο περιεχόμενο
ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ
Hyundai Kona
Futsal

Στην Ελλάδα μας ως φαβορί

Όπως νωρίτερα σας ενημερώσαμε έγινε σήμερα στα γραφεία της UEFA στη Νιόν της Ελβετίας, η κλήρωση για τους οκτώ προκριματικούς ομίλους (preliminary round) της κορυφαίας

1 λεπτό ανάγνωσης

Όπως νωρίτερα σας ενημερώσαμε έγινε σήμερα στα γραφεία της UEFA στη Νιόν της Ελβετίας, η κλήρωση για τους οκτώ προκριματικούς ομίλους (preliminary round) της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στην Ευρώπη, το Champions League Futsal.

Η Ομάδα μας κληρώθηκε στον έβδομο όμιλο (group G) ως οικοδεσπότης μαζί με την εκπρόσωπο της Ελλάδας μας ΑΣΕ Δούκα η οποία θα είναι και ο οικοδεσπότης. Αναλυτικά η κλήρωση:

Το ΑΠΟΕΛ μας

O πρωταθλητής της Ελλάδας μας ΑΣΕ Δούκα

Η πρωταθλήτρια Αυστρίας (FC Diamant Linz) και

Η πρωταθλήτρια Ανδόρας (FC Encamp).

Στην ειδική βαθμολογία της Uefa με το ranking των ομάδων, η Ομάδα μας βρίσκεται στην υψηλότερη θέση με 3,417 βαθμούς (στην 4η θέση της λίστας των συμμετεχόντων στους προκριματικούς) και ακολουθούν ο ΑΣΕΔ με 1,583 βαθμούς (14η θέση της λίστας), η Diamant Linz της Αυστρίας με 0,667 (22ηθέση) και η Encamp της Ανδόρας με 0 βαθμούς (32η και τελευταία θέση).

Θυμίζουμε ότι στην επόμενη φάση (Main Round) προκρίνεται η πρώτη ομάδα κάθε ομίλου, ένας δύσκολος αλλά εφικτός στόχος για την Ομάδα μας.

Θυμίζουμε ότι οι αγώνες των προκριματικών ομίλων διαξάγονται το διάστημα 20-25 Αυγούστου με τους αγώνες του έβδομου ομίλου να διεξάγονται στην Ελλάδα μας.

gp

Το πορτοκαλί site. Παρασκήνιο, Σχόλια, Ειδήσεις για το ΑΠΟΕΛ

Αρχική
Futsal

Χρυσοστόμου: «Έχουμε θέσει τον πήχη ψηλά»

Όσοι είναι κοντά στην ομάδα μας στο Φούτσαλ γνωρίζουν ότι ο προπονητής Τόμης Χρυσοστόμου κάνει εξαιρετική δουλειά παραμένοντας σοβαρός και ταπεινός. Μετά την κατάκτηση του Super…