Σε φιλικό με τον Ολυμπιακό η Ομάδα μας έμεινε στο 3-3 στο τελευταίο τεστ πριν από την επίσημη έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου, σε μια αναμέτρηση με πολλές φάσεις και αρκετές εναλλαγές στο σκορ.
Ξεκίνησε καλύτερα η Ομάδα μας και πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων, με τον Πεδρόσο να βρίσκει δίχτυα δύο φορές, στο 11’ και στο 19’. Ο Ολυμπιακός, μείωσε πριν από την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, με τον Κυνηγόπουλο στο 45’.
Με το ξεκίνημα της επανάληψης οι γηπεδούχοι ισοφάρησαν καθώς ο Λόλης σκόραρε στο 47’. Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 73’, όταν ο Σάββα έδωσε για πρώτη φορά προβάδισμα στον Ολυμπιακό.
Ο ΑΠΟΕΛ, όμως, είχε την απάντηση και στο 77’ ο Άνχελ Γκαρσία, με κεφαλιά, διαμόρφωσε το τελικό 3-3.
Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, η Ομάδα μας δοκιμάζεται εκτός έδρας απέναντι στην ΑΕΚ το Σάββατο (19:00) 29 Αυγούστου.
Ολυμπιακός (Γιώργος Κωστή): Ταλιχμανίδης, Ρόσα, Φελίπε, Κούντε, Ενρίκε, Παζ, Οκκάς, Πρόκοπ, Βρίκκης, Πεχλιβάνης, Κυνηγόπουλος.
ΑΠΟΕΛ (Νίκος Παπαδόπουλος): Μπέλετς (74′ Χριστοδούλου), Σάστρε (46’ Πουρσαϊτίδης), Ντέγκενεκ (46’ Αγγελόπουλος), Λαίφης (46’ Γιαννακού), Σταφυλίδης (46’ Γκαρθία), Ρόσα (74′ Μαντούκα), Ντάλσιο (46’ Βρόντης), Τζούρισιτς (46’ Πέρες), Λημνιός (46’ Μαϊόλι), Μαρκίνιος (46’ Αβρααμίδης), Πεδρόσο (46’ Γεωργίου).
Σκόρερ: Κυνηγόπουλος 45′, Λώλης 47′, Σάββα 73′ / Πεδρόσο 11′, 19′, Γκαρσία 78′











