Μετάβαση στο περιεχόμενο
Live
ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ
Hyundai Kona
Ποδόσφαιρο

Πέρες φορ και τερματοφύλακας

Εκτός απροόπτου σήμερα θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Φακούντο Πέρες, ο οποίος έρχεται να προσδώσει διαφορετικά χαρακτηριστικά στη μεσαία γραμμή.

1 λεπτό ανάγνωσης

Εκτός απροόπτου σήμερα θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Φακούντο Πέρες, ο οποίος έρχεται να προσδώσει διαφορετικά χαρακτηριστικά στη μεσαία γραμμή.

Όπως έγινε γνωστό άλλωστε, ο Αργεντινός ανασταλτικός μέσος βρίσκεται στην Κύπρο από το Σάββατο και απομένουν μόνο οι τελευταίες διαδικασίες προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του. Εάν όλα και κυλήσουν ομαλά λοιπόν και δεν προκύψει κάτι απρόοπτο τότε ο Πέρες αναμένεται να αποτελέσει το όγδοο νέο πρόσωπο στο δυναμικό μας.

Υπενθυμίζεται πως είχαν προηγηθεί οι μετεγγραφές των Λημνιού, Αγγελόπουλου, Πεδρόσο, Γκαρσία, Σάστρε, Μαντούκα και Τζούρισιτς.

Από εκεί και πέρα, κύριος στόχος είναι η απόκτηση ενός επιθετικού κορυφής. Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Βρύζας ψάχνει για επιθετικό που θα μπορεί να βοηθήσει την Ομάδα για πολλά χρόνια.

Την ίδια ώρα, σημειώνεται πως το μεταγραφικό σαφάρι περιλαμβάνει και την απόκτηση τερματοφύλακα, προκειμένου να ενισχυθεί περαιτέρω ο ανταγωνισμός κάτω από τα δοκάρια.

Σε κάθε περίπτωση, Βρύζας και Παπαδόπουλος δεν θέλουν να πάρουν βιαστικές αποφάσεις.

gp

Το πορτοκαλί site. Παρασκήνιο, Σχόλια, Ειδήσεις για το ΑΠΟΕΛ

Αρχική
Ποδόσφαιρο

Το πρόγραμμα Οκτωβρίου και η ευκαιρία για άνοδο

Ιδιαίτερα απαιτητικό θα είναι το πρόγραμμα της Ομάδας μας στον Οκτώβριο. Συγκεκριμένα από τις 10 Οκτωβρίου μέχρι την 1η Νοεμβρίου θα έχουμε πέντε παιχνίδια σε δύο διοργανώσεις,…