Η Ομάδα μας δεν κατάφερε να πάρει κάτι καλό στο «Παπαδόπουλος». Στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής ηττήθηκε από την Ανόρθωση με 2-1. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής μας, Νίκος Παπαδόπουλος, παρουσιάστηκε φανερά απογοητευμένος από την εμφάνιση τηςΟμάδας μας.
Είπε πως ειδικά στο πρώτο μέρος «ο ΑΠΟΕΛ δεν ήταν καθόλου καλός, ενώ οι παίκτες μας έκαναν δύο δώρα στον αντίπαλο.»
Αναλυτικά:
«Παίξαμε με μια ομάδα με πολύ πάθος, δυνατή στις μονομαχίες. Εμείς στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αργοί, δεν κερδίσαμε καμία μονομαχία σχεδόν και όπως την πρώτη αγωνιστική έτσι και σήμερα κάναμε δύο δώρα στον αντίπαλο για τα γκολ.
Παρότι μπήκαμε στο β΄ μέρος να αλλάξουμε ρυθμό να παίξουμε πιο γρήγορα, ήρθε η ισοφάριση κι εκεί που είχαμε το μομέντουμ δεν βγάλαμε επιθετικότητα γιατί είχαμε αργή σκέψη, αργές αποφάσεις κυρίως επιθετικά και δώσαμε στον αντίπαλο τη δυνατότητα με την ενέργεια και το πάθος που είχε να μας αντιμετωπίσει.
Θα έλεγα ότι ειδικά το πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καθόλου καλοί. Συγχαρητήρια στην Ανόρθωση για τη νίκη της κι εμείς όπως είπα πρέπει να σταματήσουμε αυτά τα δώρα που κάνουμε στον αντίπαλο».











