Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός Φραντς Μπρόρσον,έχει συφωνήσει σε όλα με την Ομάδα μας και απομένουν τα τυπικά για την ένταξη του στο δυναμικό μας.
Την απόκτηση του Σουηδού στόπερ εισηγήθηκε ο Γκαρσία ο οποίος είχε τον Μπρόρσον στις βασικές του επιλογές, στην περσινή σεζόν στον Ατρόμητο.
Πριν τον Ατρόμητο ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός ήταν για δυόμιση χρόνια στο νησί μας ως ποδοσφαιριστής του Άρη.
Στο παρελθόν αγωνίστηκε επίσης σε Μάλμο και Esbjerg fB. Μάλιστα υπήρξε και διεθνής με την Σουηδία καταγράφοντας δύο συμμετοχές.
Σε παλαιότερη συνέντευξη του είχε πει για τον εαυτό και την θέση του:
Πως θα περιέγραφες τον εαυτό σου εντός και εκτός γηπέδου;
Είμαι πολύ σεμνός και ήρεμος άνθρωπος εκτός γηπέδου, αλλά στο γήπεδο είμαι λίγο διαφορετικός και μπορεί να δεχτώ κάποιες κάρτες.
Ποια είναι τα ατού σου ως ποδοσφαιριστής;
Είμαι καλός στο ένας εναντίον ενός, η ταχύτητα μου και το ότι μπορώ να βγάλω τη μπάλα από την άμυνα.
Οι επιδόσεις του
Σε δυόμιση σεζόν στον Άρη είχε 92 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, Κύπελλο, Σούπερ Καπ, Ευρώπη), με 1 γκολ τρεις ασίστ.
Πήρε πρωτάθλημα, έπαιξε Ευρώπη φτάνοντας με τον Άρη μέχρι και τους ομίλους του Europa Legaue και αποχαιρέτησε το νησί μας τον Ιούλιο του 2024 για να παίξει στην Ελλάδα και τον Ατρόμητο.
Έπαιξε σε 31 ματς στην Ελλάδα, 29 στο πρωτάθλημα και δύο στο Κύπελλο.
Μπορεί να καλύψει και τις δύο θέσεις στο κέντρο της άμυνας (δεξιά και αριστερά), ενώ αν χρειαστεί παίζει και στο δεξί άκρο της άμυνας (το έκανε στην καριέρα του 14 φορές).
*Ο Μπρόρσον πέρασε από όλα τα ηλικιακά κλιμάκια της Εθνικής Σουηδίας και έφτασε μέχρι και την Εθνική ανδρών στην οποία μέτρησε 2 συμμετοχές.
ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΜΠΡΟΡΣΟΝ
Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ
ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ
ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ
ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥ ΟΜΑΔΑ