Μετάβαση στο περιεχόμενο
Live
ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ
Hyundai Kona
Ποδόσφαιρο

Χωρίς Βινίσιους αλλά με 5 να επιστρέφουν

Η Ομάδα μας ξεκίνησε την προετοιμασία της για τον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου με την Ανόρθωση την ερχόμενη Τετάρτη (ΓΣΠ, 9/3, 19:00) με πρωινή προπόνηση στον

1 λεπτό ανάγνωσης

Η Ομάδα μας ξεκίνησε την προετοιμασία της για τον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου με την Ανόρθωση την ερχόμενη Τετάρτη (ΓΣΠ, 9/3, 19:00) με πρωινή προπόνηση στον Αρχάγγελο.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή πριν την προπόνηση μίλησε στους ποδοσφαιριστές μας αναλύοντας τον αγώνα με την Άρη και εστιάζοντας στα λάθη που έγιναν και μας στοίχισαν.

Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό ματς, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Σε σχέση με τον χθεσινό αγώνα ο Σωφρόνης Αυγουστή θα μετρήσει 5 επιστροφές. Πρόκειται για τους Σαμπάλα, Ντε Βινσέντι, Οκριασβίλι, Νατέλ και τον Σάβιτς.

Ο Σέρβος αμυντικός θα πάρει τη θέση του Βινίσιους ο οποίος υπέστη θλάση και θα χάσει τουλάχιστοντους επόμενους τρεις αγώνες.

Σε πορεία επιστροφής είναι οι Εφραίμ, Ντανίλο οι οποίοι αν όχι με την Ανόρθωση, με την ΑΕΚ θα είναι έτοιμοι να βοηθήσουν.

gp

Το πορτοκαλί site. Παρασκήνιο, Σχόλια, Ειδήσεις για το ΑΠΟΕΛ

Αρχική
Ποδόσφαιρο

Το πρόγραμμα Οκτωβρίου και η ευκαιρία για άνοδο

Ιδιαίτερα απαιτητικό θα είναι το πρόγραμμα της Ομάδας μας στον Οκτώβριο. Συγκεκριμένα από τις 10 Οκτωβρίου μέχρι την 1η Νοεμβρίου θα έχουμε πέντε παιχνίδια σε δύο διοργανώσεις,…