Με 2 τουλάχιστον απουσίες θα πάει η Ομάδα μας το Σάββατο στην Λεμεσό για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Δεδομένη είναι η απουσία του Μαρκίνιος ο οποίος υπέστη θλάση και θα επιστρέψει μετά τη διακοπή. Εκτός μέχρι τότε θα παραμείνει και ο Καρίγιο, ο οποίος αντιμετωπίζει μυϊκό πρόβλημα.
Αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Κωνσταντίνου Λαΐφη στο σαββατιάτικο ντέρμπι για την 4η αγωνιστική. Η κατάσταση του κρίνεται ενθαρρυντική, χωρίς ωστόσο να μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένη η παρουσία του.
Οι 2 επόμενες προπονήσεις θα δείξουν κατά πόσο θα μπορέσει να μπει στις επιλογές της τεχνικής ηγεσίας. Ελπίζουμε να προλάβει ο αρχηγός γιατί είναι απαραίτητη η συμμετοχή του προκειμένου να δέσει η αμυντική γραμμή.










