ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιροΣωματειο

Ζιβανάρης: «Κλειστή αίθουσα στο νέο γήπεδο»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι», μίλησε ο πρόεδρος του Σωματείου μας, Κυριάκος Ζιβανάρης. Εξέφρασε την εκτίμηση πως σε περίπου ένα χρόνο θα αρχίσουν οι εργασίες για την ανέγερση του ιδιόκτητου γηπέδου μας στην Κοκκινοτριμιθιά και σημείωσε πως οι ενδείξεις είναι θετικές για συμμετοχή επενδυτών οι οποίοι θα καλύψουν το κενό 13 εκατ. ευρώ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την ετήσια ΓΣ του σωματείου και την έγκριση της συμφωνίας για το γήπεδο: «Στις πρόνοιες της συμφωνίας υπήρχε όρος ότι έπρεπε να ενημερωθούν τα μέλη για να εγκριθεί και επίσημα η συμφωνία. Έχει εγκριθεί ομόφωνα με μια μόνο αποχή. Δίνουμε την εξουσιοδότηση στον κ. Ιορδάνους να προχωρήσει με την υλοποίηση της συμφωνίας».

Για το ιδιοκτησιακό καθεστώς του γηπέδου: «Η γη έχει εκμισθώσει στο σωματείο από τον ΚΟΑ. Θα δημιουργηθεί μια εταιρεία από τον κ. Ιορδάνους που θα προχωρήσει με την υλοποίηση του γηπέδου. Ο κ. Ιορδάνους θα διαχειριστεί για κάποια χρόνια το γήπεδο και μετά θα μεταφερθεί εξ ολοκλήρου η ιδιοκτησία στο σωματείο».

Για το οικονομικό σκέλος: «Το σωματείο δικαιούται ένα κονδύλι κοντά στα 12 εκατομμύρια. Τα άλλα 23 εκατομμύρια, θα βάλει ένα μεγάλο μέρος ο κ. Ιορδάνους και τα υπόλοιπα οι άλλοι επενδυτές. Φαίνεται ότι θα υλοποιηθεί ο στόχος και θα καλυφθούν τα άλλα 13 εκατομμύρια. Μέχρι τον Ιούνιο του επόμενου χρόνου πρέπει να συμπληρωθούν όλοι οι επενδυτές».

Για το πότε θα ξεκινήσουν τα έργα: «Υπολογίζουμε ότι σε ένα χρόνο από τώρα θα ξεκινήσουν οι εργασίες».

Για τα άλλα αθλήματα: «Δεν θα είναι μόνο ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο. Θα υπάρχουν χώροι για όλα τα αθλήματα του σωματείου. Τα σχέδια κτίζονται πάνω σε αυτή τη φιλοσοφία. Υπάρχει μια σοβαρή σκέψη ώστε να δημιουργηθεί μια κλειστή αίθουσα. Υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα που προσπαθούμε να επιλύσουμε με τους αρχιτέκτονες».

Αν θα συνεχίσει στην προεδρία: «Είναι η εκλογική συνέλευση την άλλη Παρασκευή. Πολύ πιθανό, ναι».

Για το οίκημα του σωματείου: «Χρειαζόμαστε περίπου 250 χιλιάδες για την ανακαίνιση».

Previous post

Πετρίδης: «Δικαιώθηκαν οι κόποι μας»

Next post

Ο Μιλόγεβιτς παίρνει στον Ερυθρό Αστέρα τον Ντάλσιο