ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιροΤα ΜΜΕ για 'μας

Ζητείται ηγέτης για τη μεσαία γραμμή

Αν και ο Νούνο Μοράις σταμάτησε το ποδόσφαιρο εδώ και ένα χρόνο με τα γεγονότα του προηγούμενου καλοκαιριού, η αλήθεια είναι ότι το ΑΠΟΕΛ δεν αναπλήρωσε από τότε το κενό που προέκυψε.

Η επιλογή του Άλεφ θεωρήθηκε ιδανική, αλλά στην πράξη δεν ανταποκρίθηκε στον βαθμό που προσδοκούσαν όλοι στην ομάδα και δεν έδωσε τη βοήθεια που περίμεναν. Παρ’ όλα αυτά ο Μαρίνος Ουζουνίδης είχε και εξακολουθεί να έχει την άποψη ότι ο Βραζιλιάνος αποτελεί ιδανική επιλογή για τη μεσαία γραμμή, γνωρίζοντας όμως ότι είναι πολύ δύσκολο να τον έχει υπό τις οδηγίες του στη νέα σεζόν.

Ο Άλεφ παραμένει σαν η πρώτη επιλογή, παράλληλα όμως ψάχνουν και έχουν βρει και κάποιες άλλες επιλογές οι γαλαζοκίτρινοι, που είναι εντός των οικονομικών πλαισίων που έχουν καθορίσει. Είναι μεγάλο στοίχημα και στον φετινό σχεδιασμό η προσπάθεια να βρουν ένα ποδοσφαιριστή που να έχει τα χαρακτηριστικά του Μοράις και να μπορέσει να κάνει κουμάντο στη μεσαία γραμμή.

Ο Πορτογάλος σε όλα τα χρόνια της παρουσίας του στο ΑΠΟΕΛ αποτέλεσε ηγετική μορφή στη μεσαία γραμμή και ήταν μια υπερπολύτιμη μονάδα. Έχουν ανάγκη οι γαλαζοκίτρινοι από μια τέτοια επιλογή και προς αυτή την κατεύθυνση στρέφονται όλες οι προσπάθειες που γίνονται είτε με το να εξαντλήσουν τα περιθώρια για τον Άλεφ όσο και αν η περίπτωσή του είναι εξαιρετικά δύσκολη είτε με το να βρουν μια νέα επιλογή.

Είναι θέση κλειδί στο χτίσιμο της ομάδας και ξέρει πολύ καλά ο Μαρίνος Ουζουνίδης ότι αν πετύχει στην επιλογή του θα δημιουργηθεί καλύτερη προοπτική για την αγωνιστική παρουσία της ομάδας. Κάποιες επιλογές έχουν ξεχωρίσει μέσα από τη μέχρι τώρα αξιολόγηση που έγινε των ποδοσφαιριστών που έχουν προταθεί.

 

 

Κώστας Παναγιώτου

Previous post

Δεν χωράει στο νέο πλάνο ο Ντε Βινσέτι

Next post

«ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ» ο Τάμαρι