Ποδοσφαιρο

Ζητείται άμεσα βελτίωση

 Με όσα είδαμε στο χθεσινό φιλικό απέναντι στην Μπέι Σαχνίν και παρά το γεγονός ότι η Ομάδα μας βρίσκεται στην πέμπτη εβδομάδα προετοιμασίας της, χρειάζεται αρκετή δουλειά ακόμα για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο και να… ξεμπλοκάρει μεσοεπιθετικά.

Μόνο στο τελευταίο 15λεπτο των δύο ημιχρόνων η Ομάδα μας έπαιξε καλά ενώ είδαμε και παίχτες που εξακολουθούν να μην δίνουν το καλύτερο τους.

Υπήρχε προσπάθεια, αμυντική ισορροπία, ωστόσο ήταν εμφανές ότι έλειπε ο παίκτης που θα έκανε «κουμάντο» στο χώρο της μεσαίας γραμμής, θα έδινε τον απαιτούμενο ρυθμό, βγάζοντας πιο ορθολογικά την ομάδα στην επίθεση.

Είναι πολύ φτωχός και απογοητευτικός ο απολογισμός των 3 μόνο ευκαιριών στο παιχνίδι.  Καλύτερη ευκαιρία μας η φάση στο 50′ όταν ο Ντανίλο επιχείρησε το σουτ και η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι.

Δεχόμαστε ότι  υπάρχουν ελαφρυντικά όμως ο χρόνος κυλάει και πρέπει σε τρεις εβδομάδες να είμαστε πανέτοιμοι. Θα πρέπει λοιπόν να υπάρξει και να δούμε βελτίωση από την επόμενη κιόλας εβδομάδα.

Στο χθεσινό φιλικό αγωνίσθηκαν οι:  Μιχαήλ (63′ Ουζόχο), Βινίσιους, Εφραίμ (46′ Εντογκαλά), Λουντεμό (63′ Πολυκάρπου), Κβιλιτάια (86′ Γεωργίου), Θεοδώρου (76′ Ντίας), Μπερν (46′ Ντε Βινσέντι), Σαμπάλα (86′ Τσουτσούκι), Βρόντης (63′ Κατσαντώνης), Σάβιτς (7′ Καρώ / 80′ Σάντος), Ντανίλο (63′ Κούτσακος).

Previous post

Φωτορεπορτάζ από το φιλικό με την Μπνέι Σαχίν

Next post

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα...