ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Υποτιμούν τη νοημοσύνη μας

Διαβάσαμε ένα άρθρο στην ιστοσελίδα balla και δεν πιστεύαμε στα μάτια μας… Πώς είναι δυνατόν να υποτιμούν κάποιοι τόσο πολύ την νοημοσύνη μας;  Πώς γίνεται να πιστεύουν ότι ο περήφανος κόσμος του ΑΠΟΕΛ μπορεί να δεχτεί τόσο γελοίους ισχυρισμούς; Πώς γίνεται να έχουν τόσο μεγάλο θράσος;

Ναι, με θράσος χίλιων πιθήκων πρώτα μας ενημερώνουν ότι: «το πραγματικό έλλειμμα είναι ορισμένα εκατομμύρια λιγότερο…»!!!

Στη συνέχεια υποστηρίζουν ότι, «η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη θεωρεί ότι θα το διαχειριστεί και για το λόγο αυτό θα επιδιώξει την παραμονή της»!!!

Μετά καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι «το πλάνο πενταετίας του Γιάννη Δημητρίου είναι καλό στα λόγια και στη θεωρία όμως πρακτικά είναι δύσκολο να λειτουργήσει»!!!

Για επιδόρπιο μας σερβίρουν τον ισχυρισμό ότι «το πρόβλημα άρχισε να παρουσιάζεται μετά την οικονομική κρίση του 2013» και ότι ΦΤΑΙΝΕ οι μέτοχοι που δεν ασκούσαν κριτική!!!

Όσοι έχετε γερά στομάχια διαβάστε αυτούσιο το άρθρο:

«Ο Γιάννης Δημητρίου παρέδωσε την επικαιροποιημένη κατάσταση οφειλών της εταιρείας ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο (δημόσια) ΛΤΔ με ανάλυση ανά κατηγορία και ημερομηνία 31/03/2021 και στην οποία όπως δημοσιοποιήθηκε μέχρι τις 31/03/2021 σύμφωνα και με τον έλεγχο του διορισμένου ελεγκτικού οίκου που επιβεβαίωσε τις οφειλές ανέρχεται στο ποσό των 24,232,886 ευρώ.

Ένα τεράστιο ποσό που είναι αλήθεια λειτούργησε σαν… ηλεκτροσόκ στον κόσμο.

Σύμφωνα όμως με άλλες πληροφορίες οι οποίες προκύπτουν μέσα από τις εκτιμήσεις των σημερινών διοικούντων το πραγματικό έλλειμμα είναι ορισμένα εκατομμύρια λιγότερο και γίνεται λόγος για σύνολο 17-18 εκατομμύρια κάτι που θα επιβεβαιωθεί όπως υποστηρίζουν στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Αυτό όμως που έχει σημασία είναι κατά πόσο το όποιο έλλειμμα είναι ή όχι διαχειρίσιμο.

Η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη θεωρεί ότι θα το διαχειριστεί και για το λόγο αυτό θα επιδιώξει την παραμονή της.

Αναφορικά με τις εισηγήσεις του Γιάννη Δημητρίου για το πως πρέπει κατά την άποψη του να λειτουργήσει το πλάνο της επόμενης 5ετίας μπορεί στα λόγια και στη θεωρία να ηχούν θετικά, όμως πρακτικά είναι δύσκολο να λειτουργήσει αυτό το πλάνο.

Εκτός αν θέλουν να μετατρέψουν την ποδοσφαιρική ομάδα σε μικρομεσαία και να διαφοροποιήσει τον παραδοσιακό της στόχο για διάκριση.

Αν θέλουν στο ΑΠΟΕΛ να διατηρήσουν την ομάδα όπως αρμόζει στην ιστορία της οφείλουν ΟΛΟΙ να βρουν σωστές λύσεις και όχι λύσεις για σκοπούς εντυπώσεων.

Για να φτάσει η εταιρεία σήμερα στο μεγάλο έλλειμμα είχαν όλοι κατά καιρούς ανάμιξη και συμμετοχή σε καίριες αποφάσεις.

Άλλωστε το πρόβλημα άρχισε να παρουσιάζεται μετά την οικονομική κρίση του 2013 και πήρε διαστάσεις την τελευταία 5ετία.

Σε καμία όμως γενική συνέλευση δεν βρέθηκε κάποιος να ασκήσει κριτική και να υποδείξει οτιδήποτε ώστε να περιοριστεί η ζημιά».

Previous post

Ενδεχόμενη συνεργασία με Μάκη Παπαϊωάννου

Next post

«Πιθανό να αναγκαστεί να εγκαταλείψει ο Μπεν Σαχάρ»