ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Υπομονή

Το παιχνίδι της Τετάρτης δεν θα έχει καμιά σχέση με τα τρία προηγούμενα που δώσαμε φέτος με την Ομόνοια.

Από όλους έχει χαρακτηριστεί (και όχι άδικα) σαν το παιχνίδι της χρονιάς και έτσι πρέπει να προσεγγιστεί από τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές μας. Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα (1-1) αφήνει ανοικτή την πρόκτηση και όλα είναι ρευστά.

Μπορεί το γεγονός ότι σαν τυπικά φιλοξενούμενοι να είμαστε σε κάπως μειονεκτικότερη θέση καθώς το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα μας «αναγκάζει» να ψάξουμε το γκολ, αλλά σε καμιά περίπτωση αυτό δεν σημαίνει ότι θα μπούμε στο παιχνίδι και θα βλέπουμε μόνο επιθετικά.
Ο αγώνας πάνω από όλα χρειάζεται υπομονή και συγκέντρωση. Θεωρούμε ότι στα αρχικά στάδια του παιχνιδιού οι δυο ομάδες θα μπουν κουμπωμένες διαφυλάσσοντας το μηδέν παθητικό και ανάλογα το πως θα κυλίσει το παιχνίδι οι δυο προπονητές θα δώσουν την δικιά τους μάχη.

Παρά το γεγονός ότι διανύουμε μια από τις χειρότερες αγωνιστικές ποριές στην ιστορία μας, εντούτοις στην ομάδα υπάρχουν έμπειροι και ποιοτική ποδοσφαιριστές που μπουν να κάνουν την διαφορά. Με υπομονή και επιμονή εύκολα δύσκολα θα περάσουμε το εμπόδιο της Ομόνοιας και θα βρεθούμε στην επόμενη φάση.

Previous post

Χιώτης: «Η διοίκηση ήταν κοντά μας και έπαιξε ρόλο στην επιτυχία»

Next post

«Στο ΑΠΟΕΛ έχουν DNA πρωταθλητισμού»