ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

«Βουνό» οι υποχρεώσεις προς το κράτος

Με μεγάλη ανησυχία και αγωνία περιμένουμε όλοι οι ΑΠΟΕΛίστες τον οικονομικό έλεγχο της Εταιρείας «ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο», από τον ελεγκτικό οίκο που άρχισε δουλειά από την περασμένη Πέμπτη.

Τα ευρήματα του ελεγκτικού οίκου που θα παρουσιαστούν στους μετόχους αναμένεται να ρίξουν «φως» στο  πολύ «θολό τοπίο» που υπάρχει σήμερα. Δεν μπορούμε να υπολογίσουμε το χρέος της Εταιρείας «ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο» και ούτε έχει σημασία αφού σε λίγες μέρες θα ολοκληρωθεί ο έλεγχος από τον ελεγκτικό οίκο και θα ενημερωθούν αναλυτικά οι μέτοχοι.

Αυτό που μπορούμε όμως να αναφέρουμε σε αυτό το στάδιο είναι ότι οι υποχρεώσεις της Ομάδας μας  προς το κράτος, δυστυχώς ξεπερνούν τα 15 εκατομμύρια ευρώ!

Από αυτά περίπου τα 10 εκατομμύρια είναι ο καθαρός φόρος εισοδήματος ενώ τα υπόλοιπα σε πρόστιμα και τόκους! Στο ποσό των 10 εκατομμυρίων συμπεριλαμβάνεται ο φόρος για την άμυνα.

Όσον αφορά στις υποχρεώσεις προς το Φόρο Προστιθέμενης Αξίας, δεν ξεπερνούν τις 80,000 ευρώ.

Χωρίς να έχει και τόσο μεγάλη σημασία, τεράστιες είναι και οι υποχρεώσεις προς το κράτος και των άλλων «μεγάλων» συλλόγων με εξαίρεση τον Απόλλωνα.

Τα ποσά είναι… ιλιγγιώδη αλλά ελπίζουμε ότι θα βρεθούν οι τρόποι για να ξεπεράσουμε αυτόν τον μεγάλο βραχνά.

Previous post

Καλή, γρήγορη ανάρρωση Τζακ

Next post

Ετοιμάζει συνδυασμό ο Θεόδωρος Κυριακίδης